Muayene kabul?

Kodla Büyü

ModeXL

Site Gezgini
Arkadaşlar dönem arasında okula 2.faz tahtalar gelmiş montajı yapılmış. Altyapı henüz yok. Şimdi muayene kabul süreci olacak sanırım. Fakat bu konuda bir bilgim yok. Muayene kabul nasıl yapılıyor, bununla ilgili takip edeceğimiz bir kontrol listesi falan var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bir de muayene kabul yapılmadan tahtalar kullanılmıyor fakat kurulumu yapan servisteki arkadaşlar kullanın hocam bir yeri kırılıp dökülmesin yeter bize dediler. Biz de kullanıma açtık tahtaları. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyız?

kullanmayın hocam resmi olarak teslim alınmadığı için başınız ağrır kırılıp dökülmesin yeter demiş ama ola ki kırıldı o zaman ne olacak :-1:
bizim kurulalı 3 ay oldu yatıyor mecburen tahtalar

yıllar sonra hortlattım konuyu..Okulumuza faz3 kuruldu ama 1aydır tahtalar açılmadı ,il koordinatörünü aradım ve öğrendim ki muayane kabul komisyon vs işleri var bunu bekliyoruz..Kendisi kurulan tahtaları tek tek benim kontrol etmemi söyledi,engin elektrik ve teknik bilgim ile tabiki bu işin üstesinden gelirim:) velhasıl oldu bitti olacak teferruatlı bir kontrol yapmam pek mümkün değil sonra da valilik oluru vs lazım ahtaları açmak için, ayrıca internette yok ortada

Hocam konuyla ilgili olsun diye sizlere bir uyarıda bulunayım. Tek başınıza geçici kabul veya muayene kabul komisyonu olamazsınız. En az 3 kişi gerekli. Müdür, Müdür Yrd. ve siz olarak kontrolleri yapın ve imzayı atın. Bu işlerin sonrası sıkıntılıdır. Bir aksaklık veya usylsüzlük olursa top sizde kalır bilginize.

yıllar sonra hortlattım konuyu..Okulumuza faz3 kuruldu ama 1aydır tahtalar açılmadı ,il koordinatörünü aradım ve öğrendim ki muayane kabul komisyon vs işleri var bunu bekliyoruz..Kendisi kurulan tahtaları tek tek benim kontrol etmemi söyledi,engin elektrik ve teknik bilgim ile tabiki bu işin üstesinden gelirim:) velhasıl oldu bitti olacak teferruatlı bir kontrol yapmam pek mümkün değil sonra da valilik oluru vs lazım ahtaları açmak için, ayrıca internette yok ortada
il/ilçe bt koordinatörü olmadan açmayın bence

BBNET
Geri