egeman84' Alıntı:Fethiyeye isteyecegim puan 83
Kendim de fethiyeliyim bütün sülale orada ama gidemiyorum malesef ki :verymad:
gezegen10' Alıntı:egeman84' Alıntı:Fethiyeye isteyecegim puan 83
Kendim de fethiyeliyim bütün sülale orada ama gidemiyorum malesef ki :verymad:
Sebep ne hocam neden gidemiyorsun
hocam bende fethiyedeki karaçulhayı düşünüyorum puanım 82 tavsiye edermisiniz...fethiyede kiralar filan nasıldır bulabilirmiyiz kiralık ev hemen zamanım kısıtlı düğün yapacağız...birde siz yazdınız mı burayı kaçıncı tercihiniz? listenizi paylaşabilrmisiniz?egeman84' Alıntı:83 puan BÖTE
önce fethiyedekiler, sonra sırasıyla ortaca, köyceğiz, ula, marmaris, ve merkez yerkesik'i yazdım onaylandı. hayırlısı bakalım
Hocam ilk silkar ortaokulunu yazdim 2. Sirada karaculha 3 gocek 4. Kadikoyyusufcuk51' Alıntı:hocam bende fethiyedeki karaçulhayı düşünüyorum puanım 82 tavsiye edermisiniz...fethiyede kiralar filan nasıldır bulabilirmiyiz kiralık ev hemen zamanım kısıtlı düğün yapacağız...birde siz yazdınız mı burayı kaçıncı tercihiniz? listenizi paylaşabilrmisiniz?egeman84' Alıntı:83 puan BÖTE
önce fethiyedekiler, sonra sırasıyla ortaca, köyceğiz, ula, marmaris, ve merkez yerkesik'i yazdım onaylandı. hayırlısı bakalım
üzülme arkadaşım bende 7 senedir bekliyorum.. puanım 76 sen bendeb iyi durumdasın yinenermin_böte' Alıntı:bu puanlara bakarsak..yaşamayalım ölelim biz( 95 puanım var hersene 1 sene daha beklerim demekten sıkıldım.puanı bizden yüksek olanlar her sene azalır umuduyla bekliyorum ama onlar puan biriktirmeye devam ediyor anlaşılan..
siz nereleri yazdınız hocam 95 puanlanermin_böte' Alıntı:bu puanlara bakarsak..yaşamayalım ölelim biz( 95 puanım var hersene 1 sene daha beklerim demekten sıkıldım.puanı bizden yüksek olanlar her sene azalır umuduyla bekliyorum ama onlar puan biriktirmeye devam ediyor anlaşılan..
Hayirlisi olsun hocam fethiyeye tayininiz cikarsa bemim ki de cikmis demektir yardimci olmaya calisirim size, mutluluklar dilerim bu arada Allah bir yastikta kocatsinyusufcuk51' Alıntı:Kiralar 400 civari, benim evim 450ye verdim kiraya verdim. Hemen ev bulabilir misiniz bilemiyorum hocam ama cok da kucuk yer degil fethiye 84000 nufusu var. Bulursunuz herhalde sorun olmaz. Olmadi benim kiraci cikar belki benim evi veririm
Hep mugla mi yazdiniz? Ben bize sira gelmez diye dusunuyorum
inşallah hocam olurda çıkarsa ilk size başvururumama bende sıra gelmeyeceğini düşünüyorum aslında hepsi muğla olmucak hocam manisa başta olmak üzere ege bölgesinden yazıyorum muğla,denizli,manisa,aydın,izmir hepsinden bi karma yapıyorum
şansa artık...