S seeraap Üye Mesajlar 12 22 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar merhaba, Ben il dışı eş durumuyla Bodrum ve Milas'taki okulları tercih edeceğim. Bu bölgeleri tercih edecekler var mı?
Arkadaşlar merhaba, Ben il dışı eş durumuyla Bodrum ve Milas'taki okulları tercih edeceğim. Bu bölgeleri tercih edecekler var mı?
omü_böte Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 528 22 Ağustos 2013 #2 benimde eşim muğla yatağana isteycek ama çok zor görünüyor yaa ..ne yapıcaz bilmem.branş bilişimmi hocam.öyleyse şansın daha yüksek
benimde eşim muğla yatağana isteycek ama çok zor görünüyor yaa ..ne yapıcaz bilmem.branş bilişimmi hocam.öyleyse şansın daha yüksek
S seeraap Üye Mesajlar 12 22 Ağustos 2013 #4 nermin_böte' Alıntı: benimde eşim muğla yatağana isteycek ama çok zor görünüyor yaa ..ne yapıcaz bilmem.branş bilişimmi hocam.öyleyse şansın daha yüksek Genişletmek için tıkla ... Evet bilişim teknolojileri branşım. 3 ortaokul vardı yatağanda galiba. Benim de son tercihime yazacağım gibi oraları
nermin_böte' Alıntı: benimde eşim muğla yatağana isteycek ama çok zor görünüyor yaa ..ne yapıcaz bilmem.branş bilişimmi hocam.öyleyse şansın daha yüksek Genişletmek için tıkla ... Evet bilişim teknolojileri branşım. 3 ortaokul vardı yatağanda galiba. Benim de son tercihime yazacağım gibi oraları