C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 1 Mart 2012 #1 arkadaşlar msn e virüs bulaşmış,konuştuklarıma reklam atıo virüs atıyor.. nasıl temizlerim bilen varsa bi el atsın?
arkadaşlar msn e virüs bulaşmış,konuştuklarıma reklam atıo virüs atıyor.. nasıl temizlerim bilen varsa bi el atsın?
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,717 1 Mart 2012 #2 onun dosyası varda harici harddiskimde ...bir bakarım
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,717 1 Mart 2012 #3 buldum hocam ... http://www.ogren.tv/internet/msn-virusu ... tulun.html
C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 1 Mart 2012 #4 hocam o sitedki dosyayı indirdim,tıklıyorum kayıt defterine eklendi diyor başkada bişi olmuyorr
S sitelerdeyim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 525 1 Mart 2012 #5 Başka bilgisayardan girdiğinde yine aynı şekilde davranıyor mu? Veya aynı pc'den başka hesap ile msn açarsa... Virüs pc'dedir, pc'yi taratın.
Başka bilgisayardan girdiğinde yine aynı şekilde davranıyor mu? Veya aynı pc'den başka hesap ile msn açarsa... Virüs pc'dedir, pc'yi taratın.