saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 4 Şubat 2010 #1 MSI T2330 dizüstü pc de fan sesinden kafam şişti. yardım lütfen. içini açtım fanı yağlayacam ama yapamadım. soğutucu uzun bir demir var. lütfen yardım..... :verymad:
MSI T2330 dizüstü pc de fan sesinden kafam şişti. yardım lütfen. içini açtım fanı yağlayacam ama yapamadım. soğutucu uzun bir demir var. lütfen yardım..... :verymad:
I imsiyat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 469 4 Şubat 2010 #2 önceden çıkmayan bir ses ise sadece o demiri de söküp havalandırma kısmını ve fanı iyi ce temizleyin.
önceden çıkmayan bir ses ise sadece o demiri de söküp havalandırma kısmını ve fanı iyi ce temizleyin.
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 4 Şubat 2010 #3 fan bire sürtüyor gibi. ama fanın olduğu bölümü sökemedim. o demir sanki yapıştırılmış gibi
I imsiyat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 469 4 Şubat 2010 #4 o demirin uçlarında vidalar vardır. ve fanın üzerinde olabilir. vidaları sökün. demiri çıkarın. temizleyin geri takın.
o demirin uçlarında vidalar vardır. ve fanın üzerinde olabilir. vidaları sökün. demiri çıkarın. temizleyin geri takın.