mp-3 player

Kodla Büyü

acer50

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bir türlü karar veremedim, dışarıya ses verme özelliği olan, radyolu, (video oynatırsa da süper olur) bir mp-3 player arıyorum, tabi çok pahalı olmasın. bir tane aldım internetten ingoo markaydı, elime gelince çok adi olduğunu gördüm ve hemen iade ettim. tavsiyeleriniz dikkate alacağım, lütfen fikir verin.

hocam malesef ucuz olanlar kalitesiz oluyor. mp-3 player alınacağı zaman paraya biraz kıymak gerekiyor. bu işi en iyi sony yapıyor bana göre. biraz pahalılar evet ama bir aldığınız zaman ömürlük kullanılabiliyor neredeyse.

hocam kesinlikle sony en iyisi ama benm samsung var 4 senedir kullanıyorum, üstelik dokunmatik alırken cok tereddut etmişitm ama hala gayet duzgun calışıyor. onu da tavsiye ederim.

e_seyma_' Alıntı:
hocam kesinlikle sony en iyisi ama benm samsung var 4 senedir kullanıyorum, üstelik dokunmatik alırken cok tereddut etmişitm ama hala gayet duzgun calışıyor. onu da tavsiye ederim.

modelini verebilir misin hocam, philips deniyor ama 200 e de var, modelini de öğrenirsem daha iyi olur. gerçi sizinki eskiymiş heralde, ben özellikle radyo ve dışarıya ses verme özelliği olsun istiyorum, diğer özellikler arasıdna aradığım çok bişey yok.

BBNET
Geri