H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,902 16 Aralık 2011 #1 bu ara sık sık bununla karşılaşmaya başladım sizce bu neden oalbilir...3 vakte kadar öğretmenmi olacak yoksa
bu ara sık sık bununla karşılaşmaya başladım sizce bu neden oalbilir...3 vakte kadar öğretmenmi olacak yoksa
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 16 Aralık 2011 #2 Chrome'da 2 gündür sık sık asık yüzle karşıma çıkar oldu :shock:
developer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,296 16 Aralık 2011 #3 herohamster' Alıntı: bu ara sık sık bununla karşılaşmaya başladım sizce bu neden oalbilir...3 vakte kadar öğretmenmi olacak yoksa Genişletmek için tıkla ... Hata raporunu bize bildirin. (Mozilla Türkiye Ekibi)
herohamster' Alıntı: bu ara sık sık bununla karşılaşmaya başladım sizce bu neden oalbilir...3 vakte kadar öğretmenmi olacak yoksa Genişletmek için tıkla ... Hata raporunu bize bildirin. (Mozilla Türkiye Ekibi)
tamer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,218 17 Aralık 2011 #4 Evet bendede sık sık oluyor kaldırıp kurarak ancak giderebiliyorum sorunu.aniden çöktü diyor güvenli kipte acabiliyorum sadece
Evet bendede sık sık oluyor kaldırıp kurarak ancak giderebiliyorum sorunu.aniden çöktü diyor güvenli kipte acabiliyorum sadece