hasanbiltek
Aktif Üye
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/ind ... VD_HSP_MTV
2006 model araç kaç yaşında oluyor ?
2006 model araç kaç yaşında oluyor ?
2013 yazıyor hocamwertyu6' Alıntı:8 yaşında olur
daha güncellenmedi orası eski tarife o.
hasanbiltek' Alıntı:2013 yazıyor hocamwertyu6' Alıntı:8 yaşında olur
geçen sene ödediğimden fazla hesaplıyor. yeni tarife bence. çünkü artış uygulanmış halini verdi.wertyu6' Alıntı:hasanbiltek' Alıntı:2013 yazıyor hocamwertyu6' Alıntı:8 yaşında olur
2013 yazmasına bakmayın güncellenecek o fiyatlar.
volkankey' Alıntı:sabah güncellenmemisti
evet su an güncel
yine cep delik kalicakti ama
Allah tan 2007 model aracim 7 yasina girmis sayilmis![]()
volkankey' Alıntı:2013-2007 =6 yani alti yil bitmis
7 ye girmis
iyi ki de girmis
160 TL kardayim
rasim535' Alıntı:Vergi niçin alınır?
Devletin vatandaşına sunmuş olduğu eğitim, sağlık, ulaştırma, iletişim vb hizmetlerin bedeli olarak.
Şimdi ikinci soruya geçelim:
Bir ülkede tüm bu hizmetler sırayla özelleştiriliyor ise alınan paranın adı nedir?
cevap geldimi hocam merak ettim.unknownrealmman' Alıntı:BIMER'e mesaj attım, araç vergi sisteminin mantığı nedir diye gelen cevabı paylaşırım burada. Motor hacminin yüksek olmasının devlet gözüyle farkı nedir ki vergisi yüksek oluyor dedim, gelecek cevabı merakla bekliyorum.
Çevreyi daha çok kirlettikleri ve asfaltlara daha fazla zarar verdiklerini düşünüyor olmalılar.celikumit' Alıntı:cevap geldimi hocam merak ettim.unknownrealmman' Alıntı:BIMER'e mesaj attım, araç vergi sisteminin mantığı nedir diye gelen cevabı paylaşırım burada. Motor hacminin yüksek olmasının devlet gözüyle farkı nedir ki vergisi yüksek oluyor dedim, gelecek cevabı merakla bekliyorum.
kazık soru sormuşsun
Zam gelmiş gene araç yaşı belli bir dilim altına inmediyse fazla ödeyeceksiniz.ozlem22' Alıntı:geçen yıla göre fazla mı ödeyecek herkes yoksa benimki mi öyle bi tek![]()
hasari' Alıntı:Zam gelmiş gene araç yaşı belli bir dilim altına inmediyse fazla ödeyeceksiniz.ozlem22' Alıntı:geçen yıla göre fazla mı ödeyecek herkes yoksa benimki mi öyle bi tek![]()