bu nasıl bir şerefsizliktir ya ben meslek lisesinde calısıyorum kendi okulum dışında bir ilköğretim okulunda moderatör olarak görevlendirildim.. hadi okul zamanı olan uzaktan eğitimler neyse de daha sonraki 3 hafta boyunca herkesten önce gidip herkesten sonra cıktım, hiç kimse dinlemezken dışarda çay kahve içip sonra gelip imza ne zaman cıkacak diye sorarken ben mecburen bilgisayarın basında beklemek zorunda kaldım. Seminerlerde görevliyim diye okuldaki ortalama yükleltme ve sorumluluk sınavlarında diğer arkadaslara göre daha az görev aldım. Başka bir ilçede yaşadığım için ve sabah erken otobüs olmadığı için hergün kendi arabamla gidip gelmek zorunda kaldım.. Asıl bence en acısı katılımcıların nerdeyse hiç dinlemeyip 2 hafta da olsa ücretlerini alması bizim hiç alamayıp bide ekstradan zarar etmemiz..
bu şartlarda eylülde çalışmak mümkün değil yine ekstradan zarara girsekte mecburen rapor alıcaz.. bu yazıyı okuyunca şöyle bişey geldi aklıma eylülde rapor alınca şifremide kimseye vermemeyi düşünüyorum kendileri uğrasınlar alsınlar yeni bir şifre baskasına bununla ilgili soruşturma falan açsalarda bişey cıkacağını sanmıyorum. zaten ben şimdiden gidip sendika temsilcisiyle görüşcem yasal hakkım varsa mahkemeye vericem yoksa neden sendikalı olduk ki..