Moderatörlere Ek Ders Ücreti Şoku…

Kodla Büyü
moderatör arkadaşlar bir dahaki eğitim döneminde rapor alsınlar,
ayıptır, hem sorumluluk ver hemde neyse...

rapor alıp gitmeyecem.bu seferde ek dersim kesilecek her şekilde zarardayım ama zararda da olsam tepkimi gösterecem

Herkes saglik bak. gibi olamaz ki.ebeler hemsire unvaniyla calisabilecek.hastane mud. okkali doner sermaye alacak.

Bunda garip bir durum yok ki,
hep ne deniyor " uzaktan eğitim ile daha ekonomik eğitimler vereceğiz, yüzyüze eğitimler çok pahalıdır "
Şimdi kalkıpta olumlu görüş bildirse yarın Bakan demeyecek mi, hani bunun ekonomisi :idea:

bu nasıl bir şerefsizliktir ya ben meslek lisesinde calısıyorum kendi okulum dışında bir ilköğretim okulunda moderatör olarak görevlendirildim.. hadi okul zamanı olan uzaktan eğitimler neyse de daha sonraki 3 hafta boyunca herkesten önce gidip herkesten sonra cıktım, hiç kimse dinlemezken dışarda çay kahve içip sonra gelip imza ne zaman cıkacak diye sorarken ben mecburen bilgisayarın basında beklemek zorunda kaldım. Seminerlerde görevliyim diye okuldaki ortalama yükleltme ve sorumluluk sınavlarında diğer arkadaslara göre daha az görev aldım. Başka bir ilçede yaşadığım için ve sabah erken otobüs olmadığı için hergün kendi arabamla gidip gelmek zorunda kaldım.. Asıl bence en acısı katılımcıların nerdeyse hiç dinlemeyip 2 hafta da olsa ücretlerini alması bizim hiç alamayıp bide ekstradan zarar etmemiz..
bu şartlarda eylülde çalışmak mümkün değil yine ekstradan zarara girsekte mecburen rapor alıcaz.. bu yazıyı okuyunca şöyle bişey geldi aklıma eylülde rapor alınca şifremide kimseye vermemeyi düşünüyorum kendileri uğrasınlar alsınlar yeni bir şifre baskasına bununla ilgili soruşturma falan açsalarda bişey cıkacağını sanmıyorum. zaten ben şimdiden gidip sendika temsilcisiyle görüşcem yasal hakkım varsa mahkemeye vericem yoksa neden sendikalı olduk ki..

serol45' Alıntı:
bu nasıl bir şerefsizliktir ya ben meslek lisesinde calısıyorum kendi okulum dışında bir ilköğretim okulunda moderatör olarak görevlendirildim.. hadi okul zamanı olan uzaktan eğitimler neyse de daha sonraki 3 hafta boyunca herkesten önce gidip herkesten sonra cıktım, hiç kimse dinlemezken dışarda çay kahve içip sonra gelip imza ne zaman cıkacak diye sorarken ben mecburen bilgisayarın basında beklemek zorunda kaldım. Seminerlerde görevliyim diye okuldaki ortalama yükleltme ve sorumluluk sınavlarında diğer arkadaslara göre daha az görev aldım. Başka bir ilçede yaşadığım için ve sabah erken otobüs olmadığı için hergün kendi arabamla gidip gelmek zorunda kaldım.. Asıl bence en acısı katılımcıların nerdeyse hiç dinlemeyip 2 hafta da olsa ücretlerini alması bizim hiç alamayıp bide ekstradan zarar etmemiz..
bu şartlarda eylülde çalışmak mümkün değil yine ekstradan zarara girsekte mecburen rapor alıcaz.. bu yazıyı okuyunca şöyle bişey geldi aklıma eylülde rapor alınca şifremide kimseye vermemeyi düşünüyorum kendileri uğrasınlar alsınlar yeni bir şifre baskasına bununla ilgili soruşturma falan açsalarda bişey cıkacağını sanmıyorum. zaten ben şimdiden gidip sendika temsilcisiyle görüşcem yasal hakkım varsa mahkemeye vericem yoksa neden sendikalı olduk ki..
..
hocam olayın sizinle ilgili olduğunu düşünmüyorum. bu seminerlerde Moderatör olarak görevlendirilen arkadaşlar GENELLİKLE ilköğretim okullarında görev yapan bilişim teknolojileri öğretmenler yada Formatör olarak görev yapanlar. dolayısıyla görevli oldukları sürede zaten okullarında SEMİNER görevi yada formatörlükten dolayı ekders aldıkları için aynı sürenin 2 defa ücretinin ödenemeyeceği yönünde bir görüştür.

siz meslek lisesinde görev yapıyorsunuz ve bu sürede ücret almadığınız için görevlendirme süreniz kadar ücret almanız gerekmektedir..

Size iyi ?anslar diliyorum.
g.gif

mesudum senın gorev yok ama sende rapor al derım eylulde ben alırsam sana yıkarlar :P

Moderatör olarak görevlendirilen öğretmenlere ilk hafta için 18 saat, diğer üç hafta için ise haftalık 25’er saat ayrıca ek ders ücreti ödenmişti.

bu nedir anlayamadım ?

mfacil' Alıntı:
nereye gıdeceksın koyde rahat degılmısın
canı cehenneme köyün adana mersin tarafına gidersem iyi olacak ama imkansız gibi.... burda her sene norm fazlasıyız gidecem kalacam mı her norm fazlası atamasında sıkıntı stres bu sene ders saatime sıfır girdi idare burda norm fazlası olmaktan kurtulamam 2 senedir norm fazlası atamasında yırtıyoruz ama nereyea kadar eninde sonunda sallayacaklar bir yere belen mi olur yayladağ mı samandağ mı kafam hep rahatsız burda ne okulu sahiplenebiliyorum ne köyü anlayacan... adana da yoğun çalışayım yorulayım ama kafam rahat olsun...

BBNET
Geri