hocam okul 2 katlı ama alt kattakı arkadasların sınıflarda cekmıyormus galıba Ap almayı dusundum ama oda pahalı geldı cift antenle ısı halledebılırız dıe dusunuorum Airties olmasını tercıh ederımilkayla' Alıntı:Hocam neden çift antenli ? Airties 5440 olabilir yayın gücü kuvvetli 150 tl civarlarında idi en son
btnotlari' Alıntı:hocam okul 2 katlı ama alt kattakı arkadasların sınıflarda cekmıyormus galıba Ap almayı dusundum ama oda pahalı geldı cift antenle ısı halledebılırız dıe dusunuorum Airties olmasını tercıh ederımilkayla' Alıntı:Hocam neden çift antenli ? Airties 5440 olabilir yayın gücü kuvvetli 150 tl civarlarında idi en son
güzel miş hocam tesekurler bunu alabılırım baska onerısı olan war mı ?the_korsan' Alıntı:http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8961nd-300mbps-wireless-n-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd100932&categoryId=3009801
2 * 3 dbi antenli bir model. airtiesin 5440-5450 ler güzel iyi hoş ama tplinkten üstün değil, anten 2*2 dbi ve fiyatları tplinke göre abartılı..
tplinkin bu modelde antenler yönsüz ama değiştirilebilir, gerekirse daha güçlü bir anten takarsınız.
hocam modem ıyı aslında ama ıkı de bır donuo her gun reset atmaktan sıkıldım bı sıkıntısı war bellı baya bı eskı o yuzden adam gıbı bı modem alım dıorum bırde AP alıyım basım arımasın dıe dusunuyorummutlu112' Alıntı:hocam modemden vaz geçin ap alın kaplu problemi varsa kablosuz ap var.
hocam o zaman 80 90 tl civarında bir modem alın. elinizdeki eski modem kaplosuz ize onu ap olarak kullanabilirsiniz. modemin configrasyonuna bir göz atın büyük ihtimalle işinize yararbtnotlari' Alıntı:hocam modem ıyı aslında ama ıkı de bır donuo her gun reset atmaktan sıkıldım bı sıkıntısı war bellı baya bı eskı o yuzden adam gıbı bı modem alım dıorum bırde AP alıyım basım arımasın dıe dusunuyorummutlu112' Alıntı:hocam modemden vaz geçin ap alın kaplu problemi varsa kablosuz ap var.
bu guzel gercekten hocam işe yarar gibimutlu112' Alıntı:http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8961nd-300mbps-wireless-n-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd100932&categoryId=3009801&SKU=BD100932
sayın hocam, modemde sıkıntı varsa AP kullanımında da sıkıntı olur. Donma konusunda da benimde başıma gelmişti. modem ayarlarında re-connect diye bir ayar vardı. onu aktif hale getirmiştim sorun çözülmüştü. modem ayarlarına bir bakın isterseniz. varsa öyle bir ayar onu deneyinbtnotlari' Alıntı:hocam modem ıyı aslında ama ıkı de bır donuo her gun reset atmaktan sıkıldım bı sıkıntısı war bellı baya bı eskı o yuzden adam gıbı bı modem alım dıorum bırde AP alıyım basım arımasın dıe dusunuyorummutlu112' Alıntı:hocam modemden vaz geçin ap alın kaplu problemi varsa kablosuz ap var.
hocam dediginiz mantıklıdirty_y' Alıntı:sayın hocam, modemde sıkıntı varsa AP kullanımında da sıkıntı olur. Donma konusunda da benimde başıma gelmişti. modem ayarlarında re-connect diye bir ayar vardı. onu aktif hale getirmiştim sorun çözülmüştü. modem ayarlarına bir bakın isterseniz. varsa öyle bir ayar onu deneyinbtnotlari' Alıntı:hocam modem ıyı aslında ama ıkı de bır donuo her gun reset atmaktan sıkıldım bı sıkıntısı war bellı baya bı eskı o yuzden adam gıbı bı modem alım dıorum bırde AP alıyım basım arımasın dıe dusunuyorummutlu112' Alıntı:hocam modemden vaz geçin ap alın kaplu problemi varsa kablosuz ap var.
http://www.hepsiburada.com/liste/tp-lin ... U=BD100932 bunu alayım dıorum hocam eskı modemı ap olarak kullanıbılırmıyım yınemutlu112' Alıntı:hocam o zaman 80 90 tl civarında bir modem alın. elinizdeki eski modem kaplosuz ize onu ap olarak kullanabilirsiniz. modemin configrasyonuna bir göz atın büyük ihtimalle işinize yararbtnotlari' Alıntı:hocam modem ıyı aslında ama ıkı de bır donuo her gun reset atmaktan sıkıldım bı sıkıntısı war bellı baya bı eskı o yuzden adam gıbı bı modem alım dıorum bırde AP alıyım basım arımasın dıe dusunuyorummutlu112' Alıntı:hocam modemden vaz geçin ap alın kaplu problemi varsa kablosuz ap var.
tmm hocam tesekurler herkese pazartesı sıparıs verelım bakalım hafta sonuna geldı gelmes sımdı bumutlu112' Alıntı:hocam eski modemi AP olarak kullanmak yeni modemle alakalı degil.
sen bu adresdeki modemi al adsl kulla adı şifresi falan kurulumu yap
eski modemi bir resetle
aadsl şifresi falan girme... sadece kablosuzu aktif yap sonra kalosuzda ne yazacaksa onu yaz şifre vereceksen onu ayarla...
alt kata birtane yeni modemdem eski modeme kablo çek ethernet kablosu....
eski modemin ethetnet kablo girişine takkk....
internete girmeye başla ben böyle yaptım ama eksikleri olabilir okuyan arkadalarlada yardımcı olursalar ortaya birşeyler çıkar![]()