Modülün eklenmesi için gerekli olan yeri nasıl oluşturuyoruz

Kodla Büyü

dj_alper

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben şuan "Mittwoch_J1.5" temasını kullanıyorum.Ben içerik kısmına birden fazla modül eklemek istiyorum. Ama bu tema ile içerik kısmı iki tane user1 ve user2'ın içerisine 2 tane mod. koyabiliyorum.user3 user4..... bunları alt alt yan yana nasıl çoğaltabilirim. Anasayfamın içerik kısmına bir haber modülü koydum. Büyük bir şekilde. user1 olan yere bu modülü koydum. Büyük olarak koyduğum için user2 yeri kayboldu, ki zaten benim işime yaramayacak, yarayacak ama yanında yaramayacak.Haber manşet modülümün alında olmasını istiyorum o user2 yerinin. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

aslında çok zor olmadıda senin dediklerini görsel olarak görsek daha kolay dediklerini anlayacaz ve anlatabilecez ama şöyle söyleyeyim user1 user2 ve user3 gibi bölümler yanyana ve aynı hizade iseler sen orada yayınlayacağın bölümlerde benzer boyut ve şekilde olmalılar jomla güzelde sen temaların bölümlerine uymak zorundasın aslında bir siteyi eğer joomlayla yapıyorsan ilk önce siteyi kafanda tasarlayıp sonra bu tasarıya uygun bölümlere sahip temayı bulup kendine uyarlamalısın yoksa diğer türlü çok zor olur ve sonuçtada senin dediğin sorunlar ortaya çıkar bu sorunlarıda çözmek için biraz uğraşmak lazım bazı sorunlarda görülmeden çözümü dahada zor olur :)

hocam kullandığın temanın modül pozisyonlarını www.alanadi.com/?tp=1 yazarak görebilirsin.
var olanlar işini görmüyorsa php bilgin varsa pozisyon eklemek için temanın php dosyasıyla biraz uğraşmak gerekir.
birde sitenin adresini yazıpı şuraya buraya gibi tarif edersen daha net çözümler üretilebilir.

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Sorunumu artık user1 üzerinden halletmiştim. Diğer user'ları istediğim yerlerde kullanamadım çünkü :) php kodlarını biraz kurcaladım ve user'ları çoğalttım,fakat bu user'larım yanyana oldu. Alt alta geçirmek için ne yapabilirdik acaba. Gerçi işimi gördüm artık ama merak ettim yani bu işlemi?

BBNET
Geri