Mobil Programlama Görsel Ders- Bilge Adam 3-4 Ocak

Kodla Büyü

psygnosis

Üye
Arkadaşlar Öncelikle video sessizdir.Malum hoca anlatıyo biz kodluoz.. :) Bilge Adam mobil programlama dersi sırasında kendi bilgisayarımdan çekmiş olduğum videolardır.. Hoca işlerken yorum satırlarıyla anlattım.. Mobil programlamayla ilgilenenler olursa indirsin :) İzlerken anlamadığınız yer olursa pm atın açıklayım nerede takıldığınızı.. Ayrıca projeler'de dosyanın içinde ordanda inceleyebilirsiniz... Nacizene yaptık bişiler faydalı olucaktır illaki..

İçindekiler....

1) Giriş

2) Windows Phone'da

-Kamera açma
-Resim, Video Çekme
-MMS Video Çekme
-Kişi Ekleme
-SMS Gönderme
-Kişi Bilgisi Gösterme

3) Veritabanı İşlemleri
-Veritabanı Oluşturma
-Ado.Net Bağlantı
-Farklı ip ile Bağlantı (Uzak Bağlantı)

Not: Windows 5 ve 6.5 SDK kurulmalı..

http://hotfile.com/dl/94212375/dedb977/ ... a.rar.html

İsteyen olursa benzer şekilde.. ileri programlama dersleride var.. talep olursa yüklerim..

tesekkurler hocam elinize saglik. heryerde bulabilen uygulamalari paylasip uc bes kurus pesinde kosanlardan gina gelmisti. aylar sonra ilk defa hos bir paylasima rastladim burada. devamini eklerseniz sevinirim.

opian' Alıntı:
tesekkurler hocam elinize saglik. heryerde bulabilen uygulamalari paylasip uc bes kurus pesinde kosanlardan gina gelmisti. aylar sonra ilk defa hos bir paylasima rastladim burada. devamini eklerseniz sevinirim.

hoca bu kadar anlattı olsa yüklerdim.. ama diğer konuların bu şekilde videoları var isteyen olursa yüklerim..
Mobil programlamanın C# tan farkı yok yok yani .) bi telefon gelio bi kaç bişi de değişik...

psygnosis' Alıntı:
opian' Alıntı:

hoca bu kadar anlattı olsa yüklerdim.. ama diğer konuların bu şekilde videoları var isteyen olursa yüklerim..
Mobil programlamanın C# tan farkı yok yok yani .) bi telefon gelio bi kaç bişi de değişik...
sms gönderme gibi özellikler kulağa afili geliyor ama bileşenini ekledikten sonra gayet rahat :)

psygnosis' Alıntı:
Arkadaşlar Öncelikle video sessizdir.Malum hoca anlatıyo biz kodluoz.. :) Bilge Adam mobil programlama dersi sırasında kendi bilgisayarımdan çekmiş olduğum videolardır.. Hoca işlerken yorum satırlarıyla anlattım.. Mobil programlamayla ilgilenenler olursa indirsin :) İzlerken anlamadığınız yer olursa pm atın açıklayım nerede takıldığınızı.. Ayrıca projeler'de dosyanın içinde ordanda inceleyebilirsiniz... Nacizene yaptık bişiler faydalı olucaktır illaki..

İçindekiler....

1) Giriş

2) Windows Phone'da

-Kamera açma
-Resim, Video Çekme
-MMS Video Çekme
-Kişi Ekleme
-SMS Gönderme
-Kişi Bilgisi Gösterme

3) Veritabanı İşlemleri
-Veritabanı Oluşturma
-Ado.Net Bağlantı
-Farklı ip ile Bağlantı (Uzak Bağlantı)

Not: Windows 5 ve 6.5 SDK kurulmalı..

http://hotfile.com/dl/94212375/dedb977/ ... a.rar.html

İsteyen olursa benzer şekilde.. ileri programlama dersleride var.. talep olursa yüklerim..

Çok merak ettiğim bir konuydu, bende kaynak arıyordum.Heyecanla ileri programlama derslerini bekliyorum..Teşekkürler...

BBNET
Geri