MNG Kargo Sorunsalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar 4 adet arızalı tablet var...telpa'yı aradım..mng kargoyla ücretsiz gönderin dediler...mng kargoyu çağırdık adamlar ne derse beğenirsin...kaybolma ,çalınmya karşı sorumlu değiliz dediler....hani paketin içine birşey olursa sorumlu değiliz kısmını anlarım da çalınma ve kaybolmaya ne demeli? kargocu tableti alır eve götürür veya satıp tablet kayboldu derse biz mi mesul oluyoruz yani?..bu yüzden kargoya tablet vermedik...şimdi ne yapmamız gerekir?

Hocam bende 21 Martta gönderdim. Sadece gelip aldılar hiç bir şey demediler. Ama hala geri gelmedi işkillendim şimdi :x

Ben bu işte kendimi garantiye almak için şöyle yaptım. Zaten arıza kaydını yapmıştım. Ama kargocu geldiğinde pybs deki görevliye teslim bölümünü dolduramadım. Hata verdi.
Bende bi tutanak hazırladım. Arızalı tablet şu tarihte kargo görevlisine teslim edilmiştir falan diye yazdım. Tutanağa tablet bilgilerini de ekledim. Görevlinin kimlik fotokopisini iliştirdim ve imza da attırdım. Aslını aldım. Fotokopisine adama verdim gitti.

oha lan memlekete ve iş gören adamlara üsluba iş kalitesine bak
vay arkadaş vay
toplumca toparlanmamız lazım valla
bu ne iş be

koy kutuya , koy kargo poşetine yaz adresi... ne demek kaybolabilir. Başka birisi evinden kargo aldırıp göndermek istediğinde de böyle mi diyorlarmış...

mng kargo bi kağıt parçasını 14 liraya taşımıştı. mecburen mng yle göndertmek zorunda kalmıştım. yurtiçinden hiçbir zaman şaşmıyorum bu yuzden

sorunsal
sf. 1. Çözümü belli olmayan. 2. Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.

Güncel Türkçe Sözlük

yasakliescobar3232' Alıntı:
sorunsal da ne yaa?

yurtiçide aynı şeyi yapmaya başladı kağıt imzalatıyor telefonu garantiye yolladım biz mesul değilizi kırılma çizilmeden diyor

fatihtasoz' Alıntı:
yurtiçide aynı şeyi yapmaya başladı kağıt imzalatıyor telefonu garantiye yolladım biz mesul değilizi kırılma çizilmeden diyor

onu anlarım da kaybolma hırsızlık durumunda da mesul olmayız diyorlar... ne biçim kargo bunlar

BBNET
Geri