MNG kargo problemi

Kodla Büyü

Hakan25

Aktif Üye
Arkadaşlar arızalı tabletler için MNG kargo geldi. fakat adamların elinde bir belge, sorumsuzluk belgesi adı altında bir saçmalık. Tabletin başına yolda bir şey gelirse sorumluluğu üstlenmem için belge imzalatmak istediler, varmı böyle bir saçmalıkla karşılaşan. Kargocu hatasından dolayı cihazın başına birşey gelirse ben suçlu olacakmışım. Adamlar sorumluluk almak istemiyorlar. bu nasıl kargoculuk anlayışı. Belgeyi imzalamadığım için tabletleri almadan gittiler

onlar ..........sına imzalatsın o belgeyi fatih projesini gariban bilişim teknolojileri öğretmenlerinin üzerinden mi finanse etmeye kalkmışlar

Hakan25' Alıntı:
Arkadaşlar arızalı tabletler için MNG kargo geldi. fakat adamların elinde bir belge, sorumsuzluk belgesi adı altında bir saçmalık. Tabletin başına yolda bir şey gelirse sorumluluğu üstlenmem için belge imzalatmak istediler, varmı böyle bir saçmalıkla karşılaşan. Kargocu hatasından dolayı cihazın başına birşey gelirse ben suçlu olacakmışım. Adamlar sorumluluk almak istemiyorlar. bu nasıl kargoculuk anlayışı. Belgeyi imzalamadığım için tabletleri almadan gittiler
Hocam herkes kendi tabletini kendi göndersin.sen öğretmene yol göster sorumluluk alma

Hocam adam tablet yolda kaybolursa, kırılırsa biz sorumluluk almayız diyorlar. Kamera şakası gibi. Ben de arıza kayıda tabletleri işledim, telpa nasıl alırsa alsın sorumluluk onlara ait dedim.

bu işler kargo genelinde değil de ilden ile değişiyor herhalde. ben de gönderdim ama hiç böyle bişi demediler.

Arıza kaydı oluşturamadığımız tabletler için direkt MNG kargoya götürmek gerekiyormuş. Kurye gelip almıyor mu, bunları (öğrenci tableti) biz mi götüreceğiz?

SİRE' Alıntı:
Arıza kaydı oluşturamadığımız tabletler için direkt MNG kargoya götürmek gerekiyormuş. Kurye gelip almıyor mu, bunları (öğrenci tableti) biz mi götüreceğiz?

mng nin sitesine girin, en yakın şubenin telini bulun, arayın, arızalı tabletlerimiz var gelip alabilirmisiniz deyin, tamamdır.

arkadaşlar ben 2 tane öğrenci tableti gönderdim. MNG kargo gelip okuldan aldı herhangi bir kağıt imzalatmadılar. Tabletler 10 gün içinde tekrar okula geldi. Bir problem yaşamadık çok şükür

ZAFER BİZİMDİR BT ciler MNG dize geldi. :alkis: sorun çözüldü. telpa mng kargonun bütün birimlerine mail atmış ve adamlar gelip aldılar

Hakan25' Alıntı:
ZAFER BİZİMDİR BT ciler MNG dize geldi. :alkis: sorun çözüldü. telpa mng kargonun bütün birimlerine mail atmış ve adamlar gelip aldılar
Arıza kaydını oluşturduktan sonra kargoyu aradınız mı hocam..

BBNET
Geri