MISIR'DA DARBE "KAHROLSUNLAR"

Kodla Büyü

ozvatan

Aktif Üye
"Asım’in nesli… diyordum ya…nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi namusunu, ÇİĞNETMEYECEK. "
ASIM'IN NESLİ SENİNLE
OSMANLI SENİNLE
İSTANBUL SENİNLE
ANKARA SENİNLE
HALEP SENİNLE
HUMUS SENİNLE
BAĞDAT SENİNLE
KOSOVA SENİNLE
MEKKE SENİNLE
MEDİNE SENİNLE
BOSNA SENİNLE
YEMEN SENİNLE
TUNUS SENİNLE
FAS SENİNLE
ÜMMET SENİNLE ...

DUALARIMIZ SENİNLE MÜCAHİD MURSİ!..

Ekli dosyalar

• MURSİ.jpg
    MURSİ.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 622
dinsiz herifler işlerine gelmeyince halkın seçtiğini tanımıyorlar. bizim ordunun 10 sene önceki hali şuan Misirda. Allah onlari kahretsin.

Hocam ordu Mısır'ın ordusu değil ki. ABD'nin mandası ordu. ABD'nin "demokratik seçim istiyoruz" ayaklarına bakmayın. Darbeyi destekleyen bizzat kendisi (yani Emperyalizm&Siyonizm) :verymad:

Amaç Mısır'daki Müslüman Kardeşler yapılanmasını devirmek, kukla bir hükümet kurmak. Çünkü Mısır, Filistin'e kapı açtı, İsrail'e karşı tavır aldı, Suriye (Esed) bölgede yalnız kaldı. Ve bunların hepsi de Emperyalizm&Siyonizm ikilisinin hiç istemediği şeyler.

İnşallah Mısır'da yapılacak seçimde yine aynı iktidar işbaşına gelir de bunların planı tutmaz. Yüce Allah hakiki Müslümanlara yardım etsin. :shock:

Allah'ın nûrunu ağızlarıyla söndürmek isterler, Allah ise nûrunu tamamlayıcıdır. Velev ki, kâfirler hoşlanmasınlar. O, o (Mabûd-u Kerîm)dir ki Peygamberini Kur'an ile ve hak din ile gönderdi. Onu her din üzerine yükseltmek için. Velev ki müşriklerin hoşuna gitmesin. Saff(8-9)
Allah vaadinden dönmez.

Re: Ynt: MISIR'DA DARBE "KAHROLSUNLAR"

Bir chp de orda var sanırım.

mursinin hataları olayları maalesef bu noktaya getirdi elbette ihvanı istemeyen abd ve diğer ülkelerde işe el attılar ,
amaa demokrasi demek çoğunluğun azınlığı ezmesi demek değil %50 oy aldım kalan %50 gebersin demek değil günlerce tahrir doldu taştı musri sallamadı benim dediğim olacak dedi insanlar meydanlara havadan düşmedi uzlaşma yoluna girmeliydi sadece %50 nin değil tüm mısırın başkanı olduğunu unuttu orduda karışıklıktan faydalandı bu gün gelinen noktada ihvanın ve mursininde suçu büyük

Mursinin ekonomik atılım yapması gizlice engellendi. Görünmeyen bir ambargo uygulandı. Halk ekonomik sorunlar yüzünden tahrir e çıktı

Muslüman kardesliginin doğum sancısı olur insallah.. zalimlerin de sonu gelecek

BBNET
Geri