Mini onarım vw kasko eureko

Kodla Büyü

mayhem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi pazarlar arkadaşlar.
Uzun uğraşlar sonunda vw servisine mini onarım yaptırmayı kabul ettim hakkım olanı almak için şikayet felan ettim en son kendileri aradılar.
Fakat genede yaptırmak konusunda emin olamadım.
13 tane hasar fotosu gönderdim bunlardan 6 tanesini ücretsiz olarak yapabileceklerini söylediler ve tramerde gözükcekmi diye sordum evet gözükür dedi her hasar için ortalama 100-200 arası gözükebilir, kesin olarak işlemlerden sonra belli olur dedi. Şimdi yaptırsammı yaptırmasammı bilemedim. Başka bir kaskoyada geçemeyeceğim galiba yada hsasrlı olduğundan fazlamı gözükcek artık bilemedim.
Yaptıracağım hasarlar aşağıda arkadaşlar sizce dışarda mı yaptırsam yoksa mini onarımlamı yaptırsam.
Dışarda yaptırsam ne kadar tutar acaba
Bir yandanda yaptırsam mı diyorum fotoları mevcut nasılsa sattığım zaman gösterebilirim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    424.8 KB · Görüntüleme: 548
  • IMG_0207.JPG
    IMG_0207.JPG
    781.6 KB · Görüntüleme: 544
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    316.5 KB · Görüntüleme: 547
  • Adsız5.jpg
    Adsız5.jpg
    344.5 KB · Görüntüleme: 547
  • IMG_0216.JPG
    IMG_0216.JPG
    164.5 KB · Görüntüleme: 496
  • IMG_0218.JPG
    IMG_0218.JPG
    154.1 KB · Görüntüleme: 494
Yaptır hocam gözüküyorsa gözüksün. Bitmiş halinide görmek isteriz.

Tahmini 3 gün sürer dediler ama bakalım hocam bakalım inşallah iyi yaparlar hemen atarım burayada
Tabi yarın gittiğimde gene bir sıkıntı çıkarmazlarsa :) (Fotolarda sıkıntı vardı düzelttim buarada :))

leventgenc' Alıntı:
AutoKing e gösterdiniz mi hocam?
Hocam gitmiştim fakat siz vdf sigortadan yaptırğınız için sadece vw servislerinde yaptırabilirsiniz dediler. Şaşırdım tabi
aradım sordum evet dedi orjinal parça cart curt felan saydı sizene kardeşim dedim iptal ettircem ozaman deyince tamam değiştirelim ozaman mini onarımı başka yerlerde ama kaza durumunda gene vw servislerinde yaptırabileceğiniz poliçeye geçelim dedi ve 100 lira daha ucuz çıkarttı. Ama başta haberim yoktu tabi. Artık bu sene böyle kullanacam dedim.

hocam bunlar ufak tefek şeyler. her arabada olabilir bunlar. Boş yere tramerini şişirme hocam. Dışarıda ucuza yaptır ya da hiç uğraşma dursun sonra satarken yaşı gereği olur arabada bunlar der geçersin ki gerçekten de öyledir arabada ufak tefek çizikler sorun değildir. ayna kapağını çıkmacıdan al yenisini tak hocam boş yere boyalı diye görünmesin bence. orjinali ile değişince değiştiği bile belli olmaz sonuçta ayna kapağı

mayhem' Alıntı:
leventgenc' Alıntı:
AutoKing e gösterdiniz mi hocam?
Hocam gitmiştim fakat siz vdf sigortadan yaptırğınız için sadece vw servislerinde yaptırabilirsiniz dediler. Şaşırdım tabi
aradım sordum evet dedi orjinal parça cart curt felan saydı sizene kardeşim dedim iptal ettircem ozaman deyince tamam değiştirelim ozaman mini onarımı başka yerlerde ama kaza durumunda gene vw servislerinde yaptırabileceğiniz poliçeye geçelim dedi ve 100 lira daha ucuz çıkarttı. Ama başta haberim yoktu tabi. Artık bu sene böyle kullanacam dedim.
Sigorta firmaları işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar malesef. Düzgün çalışan bir denetleme mekanizması olmayınca istedikleri gibi at oynatıyorlar işte.

Yokuşa sürmeye devam arkadaşlar gittim bayiye dediki biz auto kinge göderiyoruz ama siz şikayette bulunmuşsunuz tabikide bizim yapmamız lazım markalı kasko olduğu için cart dedi curt dedi en sonunda gene cam değişimini bile tramere kaydederiz dedi nekadar dedim 850 lira diyo.
Önce şunları yaparız demişlerdi şimdi sadece sigara yanığı arka tampondaki nokta kadar boya kalkması ve aynayı mini onarımdan yapcaz felan dediler. Bende seneyede bunlara bağımlı kalmamak için(tramerde gözükeceği için hasarsızlık indiriminin devam etmesi için aynı şirketten devam etmem gerekiyormuş) tamam kalsın ama genede şikayet edecem sizi dedim çıktım.
Aman aman markalı kaskomu uzak durun arkadaşlar. Özellikle vw de

BBNET
Geri