Milli Eğitim Bilişim Dersleri Kaldırılıyor Mu ?

Kodla Büyü
Denilebilecek laf yok.

okulumda hepsi sağlam 16+1 BT sınıfı, PC'ler 2,93 Ghz çift çekirdek, 2 GB ram, 18,5" ekran , 320 GB HDD,... var. ve son derece sağlıklı bir şekilde Bilişim dersleri işleniyor.

Ancak BT sınıfı olmayan okullarda Bilişim mevzuat tanımı yapılan üzerinden yürüyor.

herkes biliyor mantığı ile ders kaldırılır veya Seçmeli olması kötü.

Bakalım ne zamana kadar bizimle oynayacaklar.

ya arkadaş neden durmadan bizimle uğraşıyorlar yaa... :verymad: :verymad:
ing. 2.sınıftan itibarenveriliyor ama bir arpa boyu yol gidielememiş oluyor bence once bunları kaldırsınlar

sevdiceğim' Alıntı:
ing. 2.sınıftan itibarenveriliyor ama bir arpa boyu yol gidielememiş oluyor bence once bunları kaldırsınlar

:+1:

Offff ulan offff. Kurum değiştirme şansım olsa 1 saniye bile durmazdım buralarda...

Ders saatleri 35 den 30 a düşecek dendiği anda aklıma gelmişti kaldırılacağımız. Sanırım nabız yoklaması yapıyorlar, sanki biz kaybedekemişiz gibi ama ülke kaybeder bilişim dersleri ortadan kalkarsa o zaman anlarlar . Bakalım bekleyip göreceğiz artık.

sevdiceğim' Alıntı:

Harikasın. Hatta özel okulda haftada 9-12 saate kadar çıkıyor , en pahalı kitaplar en iyi imkanlarla hala ing. öğrenemiyor çocuklar. Dönüp dolaşıp Bilgisayar dersinin haftada 1 veya 2 saatine göz koyuyorlar

eğitim öğretimi şu bilmeyenlere vererek gelecekle oynamaktan vazgeçsinler artık....

bilişim kaldırılsa bile ki sanmıyorum. btr fatih projesi kurulan her okula verilmek zorunda . her okula bir bilişimci projesi su an da hayata geciriliyor yavas yavas

ingilizce dersinde amaçlanan zaten çok iyi konuşmak değil. ingilizce eğitimi alan dış ülkere bakın şakır şakır konuşuyorlar biz 10 sene görüyoz gene tık yok demekki amaç zaten o ama bunu farkına varamıyor kimse. ben bir Türk olarak çok iyi ingilizce konuşsam bunu elin Hristiyanı istermi sanıyosunuz.?

bilgisayar dersinde de aynı mantık bir 5 -10 yıl sonra herşeyde bu makine olucak ee kimler bilecek? biz adamların piramidine göre en aşşadayız bizim et kemik hayvanın gücü mantığı onların aradığı şey . ne gerek varki bilgisayar öğrenmeye .

yüzde yüz katılıyorum kim söylediyse veya yapacaksa yapsın .

arkadaşlar labratuvar gerekli değil.tabletlerle de sınıfta bilişim dersi işlenebilir.ben işliyorum zira.onunçün derslerin lablar olmadığından dolayı kaldırılması isabetli diyen arkadaşlar yanılıyo

zaten kılavuz kitabı ders kitabı felan çıkmamasından belliydi derslerin bigün kaldırılacağı ama nabız yokluolar bence de bastırmamız lazım sesimizin çok çıkması lazım ki kalıcı bir çözüm olsun

Teknoloji tasarımı kaldıracaklarmış Türkçe dersi de 5 saatten 3 e inecekmiş. TTKB dan Sendikalara haber gitmiş. Bence bilişimi 7 ve 8 lerde de zorunlu yapacaklar.

Geniş vizyonlu hükümet
bilişim çağında herkes biliyor diye bilişim dersini kaldirip sonrada üniversite mezunlarindan kpss de bilgisayar sertifikasi ister
Süper süper

btr normu şart oldu artık. Yoksa seneye her ilden en az 50-60 kişi norm fazlası olur.

seçmeli dersleri kaldırsınlar, seçmeli ders diye bişey olmasın sorun kalmaz. Dersimizi neden kaldıracaklarmış ki..

Bizim branşın kaderi....

Ama;
iş akıllı tahta teslim almaya gelince gel bilgisayarcı...
iş tablet teslim almaya gelince gel bilgisayarcı...
iş alt yapı teslim almaya gelince gel bilgisayarcı...
vb.... :( :( :(

Bakanlıktan iyi haber gibi görünüyor ama burası Türkiye; Dün dündür, bugün bugündür diyen birisi çıkabilir. :D

Eşimin üniversitede suriyeli arkadaşı var ve çatır çatır ingilizce konuşuyor.Bizim hanım anadolu lisesi mezunu hazırlık okudu o kızın yanından geçmiyor.Kaldırılacaksa ingilizce kaldırılsın.

ulan ne günlere kaldık... yemekten henüz kalktım sinirim bozuldu... allah cezalarını versin :verymad:

Bu sene btr değilim ve gerçekten çok rahatım. Sınıf sınıf gezmek çağıranın yanına gitmek ne kötüymüş. sıraların üstüne çıkıp projeksiyonun kablosunu takmak, kumandası yok diye çıkıp açmak... BT sınıfı olmayan bir okulda sınıfta PC siz ders işlemekte istemiyorum. Ben 10 yıllık XP makinelerimle de olsa dersimi vermek istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Tek yapmalarrı gereken her okula BT sınıfı kursunlar 10 yılda bir de yenilesinler 10 yıllll 2-3 sene değil.

BBNET
Geri