Microsoft Ofis programı Pardus'ta çalışmıyor veya kurulmuyor.

Kodla Büyü

hatay31

Üye
Microsoft Ofis programı Pardus'ta çalışmıyor. Litre Ofis de çok şey yapmıyorum. Bunun bir yolu var mı Microsoft Ofis programı Pardus'ta çalıştirmanın. Bunun yanında diğer windows ta çalışan programları da çalıştirmanın yolu...
Bu arada forumda konu açmak için 24 saat sınırlaması mı getirildi.

Libreyi beğenmediyseniz Only Office var. Kullanımı da görünümü de Microsoft Office'e benziyor. Windows'ta çalışan programları wine ile kurabilirsiniz. Ama tavsiye etmem. İhtiyaç duyulan tüm programların Pardus sürümü var. Veya alternatif programlar var.

Libreyi beğenmediyseniz Only Office var. Kullanımı da görünümü de Microsoft Office'e benziyor. Windows'ta çalışan programları wine ile kurabilirsiniz. Ama tavsiye etmem. İhtiyaç duyulan tüm programların Pardus sürümü var. Veya alternatif programlar var.
Adobe Fireworks çalışmıyor bunun alternatifi var mı

Microsoft Ofis programı Pardus'ta çalışmıyor. Litre Ofis de çok şey yapmıyorum. Bunun bir yolu var mı Microsoft Ofis programı Pardus'ta çalıştirmanın. Bunun yanında diğer windows ta çalışan programları da çalıştirmanın yolu...
Bu arada forumda konu açmak için 24 saat sınırlaması mı getirildi.

Adobe Fireworks çalışmıyor bunun alternatifi var mı
akıl vermek gibi olması ama yerinizde olsam bu soruları herhangi bir yapay zekaya sorar çoktan cevap almış olurdur.

office online kullanabilirsiniz. libre office hemen her işinizi görür aslında görüntüye takılmazsanız

Pardus kullanan birinin Microsoft office kullanması çok mantıklı değil. O halde windows kullanması uygun olur. Pardus kullanıyorsa da ona uygun office çözümleri mevcut.
Fireworks ise kullanımı biten bir program. Meb bile grafik dersi müfredatından çıkardı. Onu pardus ta kullanmak da uygun olmaz zaten windows ta bile kullanılmıyor artık. Benim bilgilerim bu yönde

Pardus kullanan birinin Microsoft office kullanması çok mantıklı değil. O halde windows kullanması uygun olur. Pardus kullanıyorsa da ona uygun office çözümleri mevcut.
Fireworks ise kullanımı biten bir program. Meb bile grafik dersi müfredatından çıkardı. Onu pardus ta kullanmak da uygun olmaz zaten windows ta bile kullanılmıyor artık. Benim bilgilerim bu yönde
Tam ben de o yönde yazacaktım. Linux'u windows alışkanlıkları gibi kullanmaya çalışmak zorlar. Sağladığı kolaylıklar kullanmak daha mantıklı.

Öğrenciler hocam lütfen windows'a dönelim diyor gördüğünde beni.

Sizin windowsla pardusla ne işiniz var. Ders dinleyip teneffüste video izleyen insanlarsınız. Ne olduğunum ne önemi var diyorum. Windows daha iyi diyorlar. Sebep diyorum. Sebep yok. Öyle duyduk diyorlar.

Alışma gayreti yok kimsenin.

ilksms
Geri