Bu web sayfası çalışmıyor sanırım hocam![]()
TechBench by WZT (v4.1.1)
This website was created with simplicity in mind. Here you can easily download products directly from Microsoft. This website neither its author are not affiliated with Microsoft Corporation.tb.rg-adguard.net
Kurulumu kaldır. TR ISO'dan indirmişsen onunla kur. Sorun ortadan kalkar.iyi akşamlar arkadaşlar. office 2019 kurdum ama dili türkçe yapamıyorum. dil paketini indirdim. çift tıklıyorum yükleme için ilk onay penceresinden sonra başka hiçbir ilerleme ya da pencere görünmüyor.
Dili türkçe yapmak için ayarlardan dil değişimliği yapmalısınKurulumu kaldır. TR ISO'dan indirmişsen onunla kur. Sorun ortadan kalkar.
ProPlus RETAIL tr iso linki bu.
ISO zaten Türkçe.Dili türkçe yapmak için ayarlardan dil değişimliği yapmalısın
Github.com dan nasıl indircez hocam indirme yerini bulamadımBirçok yöntem mevcut.
Bu şekilde genel manada ihtiyaç olanları eklediğim script. ODT kullanılarak hepsi kurulabilir.
![]()
GitHub - BoomBookTR/Office-2013-2016-2019-2021-O365-ALLinONEsetup-ODT-Installer-and-Legal-Activator-Only
Contribute to BoomBookTR/Office-2013-2016-2019-2021-O365-ALLinONEsetup-ODT-Installer-and-Legal-Activator-Only development by creating an account on GitHub.github.com
Kurulum için KURULUMU_BASLAT.bat aç ve kurmak istediğini seç. Kendisi arkaplanda indirip kuracaktır.
Kurulum sonrası etkinleştirme kodunuz varsa etkinleştirmesini de o anahtarla yapabilirsiniz kolayca.
ISO dosyası bağlantıları için zaten mevcut linkler MS sitesinden.
Bu da aynı mesela.
Office 2021 Direct Download Links
This site features the complete list of all Office 2021 downloads available for free download from Microsoft.www.heidoc.net
Office 2019 Direct Download Links
This site features the complete list of all Office 2019 downloads available for free download from Microsoft.www.heidoc.net
Office 2016 Direct Download Links
This site features the complete list of all Office 2016 downloads available for free download from Microsoft.www.heidoc.net
![]()
Download Windows / Office | MAS
All download links available on our website lead to genuine files only.massgrave.dev
Microsoft Office için lisans anahtarı yada crackli kurulum linki var mı acaba ?
Github.com dan nasıl indircez hocam indirme yerini bulamadım