metin kutusuna sağdan yazdırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kade38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kade38

Üye
arkadaşlar visual studio 2008 de çocuklara asp anlatıyorum. bi yerde takıldım. text kutusuna yazdığım ifadenin sağa yaslı olmasını nasıl sağlarım. bir de karakök alma komutu nedir?

karekök ^0.5 hocam fakat diğerini textboxun özellikler penceresinden yapacaksınız sanırım
benim de bir sorum var çalıştırdğımda hep aynı ekranı gösteriyor bunun nedeni nedir?

arslan_1905' Alıntı:
karekök ^0.5 hocam fakat diğerini textboxun özellikler penceresinden yapacaksınız sanırım
benim de bir sorum var çalıştırdğımda hep aynı ekranı gösteriyor bunun nedeni nedir?
aynı ekran derken?

textbox'ı seçtikten sonra properties penceresindeki TextAlign alanından yapabilirsiniz. karekök metodu ise Math.Sqrt(a) şeklinde kullanılır.

Aynı ekrandan kastınız, solution içinde birden fazla projeniz var ve siz açık olan uygulamayı mı çalıştırmak istiyorsunuz?
Eğer buysa Solution Explorer penceresindeki açık olan uygulama adı üzerine sağ tıklayın ve Set as Startup Project komutuna tıklayın.
İyi çalışmalar

tek proje var hocam ayrı bir proje yok f5 e basıp çalışştırdığımda tarayıcıdaki değer hep aynı değer durdurup tekrar çalıştırıyorum kodları silip başka birşeyler yazıyorum yine de aynı değer çıkıyor

Hocam visual studio 2010 için yazmıştım mesajı, şimdi baktım 2008'de böyle bir şey yokmuş. Onun yerine textbox seçiliyken "RightToLeft" seçeneğini değiştirin.

hocam şöyle yap. önce bir css tanımlaması yap.

.soladayalı{ text-align:right;}

daha sonra textbox un cssclass özelliğine soladayalı yaz.

hepsi bu kadar

BBNET
Geri