METESEN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.metesen.org/ yeni bir sendika açlmış mesleki ve teknik eğitim sendikası

Üye olsak mı arkadaşlar bilinen sendikalara üye olsak hemen fişleniyoruz en azından mesleğimizle alakalı olduğu için altında bir şeyler aramazlar haksızmıyım?

arkadaşlar ben üye oldum bu sendika mesleki eğitimin kötü gidişine dur demek için kuruldu. Hiç bir sendika mesleki eğitimi ağzına almıyor. Onların yapamadığını yapmak için kuruldu.

bilişimi bakana karşı savunabilecek tek sendika budur. Organize olup tüm bilişimciler geçiş yaparak başkanla görüşülebilir.

zzh' Alıntı:
arkadaşlar ben üye oldum bu sendika mesleki eğitimin kötü gidişine dur demek için kuruldu. Hiç bir sendika mesleki eğitimi ağzına almıyor. Onların yapamadığını yapmak için kuruldu.

bilişimi bakana karşı savunabilecek tek sendika budur. Organize olup tüm bilişimciler geçiş yaparak başkanla görüşülebilir.
hocam nasıl üye oldun bilgi verebilirmisin acaba.siteye baktım.ne tel var nebaşka bişey.

sendika yeni olduğu için diğer sendikalar gibi her okulda temsilcisi falan yok. Ben Ankarada olduğum için elden adrese götürdüm. Siz başka illerdeyseniz Teşkilatlanmadan sorumlu kişiyle görüşebilirsiniz. Ankarada ki çoğu meslek lisesinin müdürü bu sedikaya üye ve sendikada görevliler.

BBNET
Geri