Mesleki Saygınlık Anketi

Kodla Büyü

rcandir

Aktif Üye
Arkadaşlar Temsilciliğini yaptığım Aktif Eğitimciler Sendikasının yaptığı bir anket var bu konuda katılmak isteyen değerli öğretmen arkadaşlarımdan doldurmalarını rica ediyorum.
http://www.aktifegitimsen.org.tr/web/meslekisayginlik/
NOT: lütfen bu konu başlığı altında sendikal söylemlerle konuyu farklı konulara çekmeyelim isteyen anketi doldursun.
Şimdiden katılan katılmayan tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekküre ediyorum.

Ankete katılmak için açtım ama bizim branşı goremedim. Demekki ilgili sendika orada adi gecen branşlar haricindekileri başka turlu görüyor. İsin asli bende pek iyi şeyler uyandırmadı bu durum.

Sayın Hocam oradaki bölümde bütün bölümler varda bilişim teknolojileri yoksa eleştirinize kabulüm ama mesleki branşların hepsi tek bölümde toplanmıştır o zaman motor öğretmeni de aynı serzenişte bulunsun. bunun sonu yok burda amaç branş değil mesleki saygınlık. Saygılarımla....

rcandir' Alıntı:
Sayın Hocam oradaki bölümde bütün bölümler varda bilişim teknolojileri yoksa eleştirinize kabulüm ama mesleki branşların hepsi tek bölümde toplanmıştır o zaman motor öğretmeni de aynı serzenişte bulunsun. bunun sonu yok burda amaç branş değil mesleki saygınlık. Saygılarımla....
. Böte mezunları ne olacak. Malum onlar teknik öğretmen değil.

Değerli arkadaşlar eleştirileriniz gerekli yerlere iletilmiş bulunmakta ve şu an itibari ile eksik olan branşlar eklenmiştir. Fikirleriniz için teşekkür ederiz. Katılımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla....

rcandir' Alıntı:
Değerli arkadaşlar eleştirileriniz gerekli yerlere iletilmiş bulunmakta ve şu an itibari ile eksik olan branşlar eklenmiştir. Fikirleriniz için teşekkür ederiz. Katılımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla....

Aslında eleştirmemizin nedeni branşımızın olmaması falan değil. Daha önce de bu gibi konularda üye arkadaşların anket istekleri oluyor. Hem site içinde hem de site dışında. Ancak anketler hazırlanırken sorulan sorular ve verilebilecek cevaplar ,gösterilen özen, hazırlanması için ayrılan süre vb. etmenler anketin güvenilirliğine gölge düşürüyor. Özellikle bilişim teknolojileri ile ilgili bir forumda bu gibi durumları kimse es geçmez.

Örneğin branşlar kısmında dünden tek farklılık "Bilişim Teknolojileri" olmuş. Benim eşim teknoloji ve tasarım öğretmeni. Diğer mi yazalım ?
Mesleğinizden memnun musunuz ? Evet, Hayır,Kısmen. Anketler hazırlanırken mümkün olduğunca cevap aralığı geniş tutulur diye biliyorum. En azından 5 tercihli.

Eminim gelişigüzel değilde, emek verilerek, gerçekten işe yarayacağını düşünerek hazırlanmış olsaydı herkes bir şekilde katılır sesini bile çıkarmazdı.

anketi doldurdum. sonuçlarından haberdar olmak istiyorum. sonuna e-posta adresimi bırakabileceğim bi alan eklememişsiniz. açıklanırsa eğer, bana forumdan pm atabilir misiniz? açıklandığına dair.

Sendika web sitemizde bu anketin sonucu olarak açıklama yapılacaktır arkadaşlar yapıldığı zaman siz takip edemezseniz ben burdan sizlere link atarım Katılan ve katılmayan tüm arakadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla...

rcandir hocam;
sonuçlar analiz edildiyse bizimle paylaşabilir misiniz :?:

BBNET
Geri