Hocam kendinizi ne için geliştireceksiniz? Ogretmenlik anlaminda mi Bilgisayar anlaminda mi?
Bilgisayar anlamında olduğunu düşünürsek;
1. Okulunuzda hangi bölümler varsa onlarin temel derslerine onem vererek başlayabilirsiniz. Örneğin web tasarim bölümü varsa; html css jquery asp.net flash ve photoshop bence ilk sirada yer almali, ya ds veritabanı Programcılığı bölümü varsa c#.net ve sql server
2. Müfredatta olsa da olmasa da android uzerine dusmenizi tavsiye ederim.
3. Yuksek lisansı bilgisayar mühendisliği mi, bilgisayar ogretmenligi mi, öğretmenlik uzerinde mi yapacaginiza siz karar verin. Ben bilgisayar mühendisliği dalinda yaptim. Mesleğimin cok ötesinde seyler öğrendim. Pek bir isime yaramadi ama olsun.

iki sayıyı zor toplattigim sinifta Salesman ya da belman-ford algoritmasi cozecek halim yoktu..
4. Ya da ilköğretimde iseniz, code.org gibi sitelerin yaptigi şekilde ogrencide algoritma mantigi oluşturan yazilim ve site gelistire bilirsiniz. Bu konuda flash bilmenin bir ogretmenin isini çok kolaylaştıracagini düşünürüm her zaman.
Kafanızdaki hedeflerinizi anlatırsaniz ben de kendi hedef ve planlarımdan bahsederek yardimci olmaya calisirim hocam.
Saygılarımla.