hocam ben olsam kızlarımın yanına giderdim bir süre sonra meslek lisesine il içi geçilebilir
Hocam merkezde meslek liseleri dolu hep. Birde nitelikli okul olan okullara 1 sınıflık kontenjan vermişler, 30 öğrenci. 7-8 bölüm var çoğu okulda. 10.sınıfta hangi birine yetecek öğrenci. Konya'da bilişim bölümünü umursamıyorlar zaten. İlk gidecek bölümler yine bilişim bölümleri. Ortaokul yazın yine siz.Kizim konyada okuyor. Diger kizimda konyayi istiyor. Orada da ortaokul var lise acilmamis
Siz ne yaoardiniz
yazma hocam hiç önermem millet alışmış ayakçı gibi kullanmaya çalışıyor ... Ayrıca Formatör adı altında resmen internet cafe işletiyorsunAdam yazının yazıldığı günün sabahı sen formatörsün sabah bizle gelip okul kapanınca cıkacaksın dedi
o gun bugundur cafe işletiyorum
Ayrıca 18 saat ekders ın var ki meslek lisesinde 27 alıyordum ben 3 günüm de işletme idi... burda 5 gun 8 -15
Ki üstüne düzgün bir okul değilse notlarına müdahale etmeye çalışıyorlar ki ben yaşadım Allah tan sözde kaldı... Öğrenci profili berbat ama okula sınava gelmeyen öğrenci geçiyor bu da bana koydu açıkçası ... Birdaha tövbe diyorum ve devam ediyorum çocuklara birşey vermek senin için önemliyse gelme ortaokula hiç
![]()
yazma hocam hiç önermem millet alışmış ayakçı gibi kullanmaya çalışıyor ... Ayrıca Formatör adı altında resmen internet cafe işletiyorsunAdam yazının yazıldığı günün sabahı sen formatörsün sabah bizle gelip okul kapanınca cıkacaksın dedi
o gun bugundur cafe işletiyorum
Ayrıca 18 saat ekders ın var ki meslek lisesinde 27 alıyordum ben 3 günüm de işletme idi... burda 5 gun 8 -15
Ki üstüne düzgün bir okul değilse notlarına müdahale etmeye çalışıyorlar ki ben yaşadım Allah tan sözde kaldı... Öğrenci profili berbat ama okula sınava gelmeyen öğrenci geçiyor bu da bana koydu açıkçası ... Birdaha tövbe diyorum ve devam ediyorum çocuklara birşey vermek senin için önemliyse gelme ortaokula hiç
![]()
Büyük ihtimalle yarım yarım 3 gün olur. 20 saat derse girmek zorunlu.Meslek lisesinde üç gününüz nasıl işletme oluyor?