meslek lisesi iyidir
 meslek lisesi iyidir Ortam filan yapıyorum
 Ortam filan yapıyorum  Diğer öğretmenler derse girerken özeniyor filan. Dikkat edersen pek ortaokul öğrencilerinden bahsetmedim. Öğrenciyle pek işin olmuyor çünkü. Eğer çok dersli bir ortaokula gidersen öğrenciyle alakan çok olur. Bu durumda ortaokul öğrencileri derse daha meraklı. Bu da sana şevk veriyor. Ama dersimiz yukarıdakiler tarafından önemsenmediği için hemen şevkin çabukcak kırılıyor
 Diğer öğretmenler derse girerken özeniyor filan. Dikkat edersen pek ortaokul öğrencilerinden bahsetmedim. Öğrenciyle pek işin olmuyor çünkü. Eğer çok dersli bir ortaokula gidersen öğrenciyle alakan çok olur. Bu durumda ortaokul öğrencileri derse daha meraklı. Bu da sana şevk veriyor. Ama dersimiz yukarıdakiler tarafından önemsenmediği için hemen şevkin çabukcak kırılıyor  Okulda lab olması önemli. Ben kendim kurdum labımı. Lab varsa daha basit ders anlatırsın. ve kendini daha yeterli hissedersin.
 Okulda lab olması önemli. Ben kendim kurdum labımı. Lab varsa daha basit ders anlatırsın. ve kendini daha yeterli hissedersin.ustad.1907' Alıntı:ben mesleğimi birşeyler vererek ve zevk alarak devam edecen dersen mesleğe git
sadbt' Alıntı:ben bote mezunuyum. 8 yıldır ortaokulda çalışıyordum. bu yıl ilk kez anadolu lisesine atandım. hiç mutlu değilim. ortaokulda dersler daha zevkliydi. öğrencilerin sevgisini hissetmek çok güzeldi. lisede öğrenciler de, öğretmen ortamı da hiç iyi değil. kendime arkadaş edinemedim. şimdiki aklım olsa ortaokuldan şaşmazdım