Meslek liselerinde BTR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mgkmgk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mgkmgk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar 2.faz akıllı tahtalar okulumuza geldi. Meslek lisesi haricindeki okullara akıllı tahtalar için btr görevlendirmeleri yapılmıştı. Acaba meslek liselerinde btr görevlendirmesi yapılıyor mu?

Yapılıyor diye biliyorum hocam. Okulunuz ortaokul mu hocam? bizim daha ortaokullara gelmedi birsey.

yürürlükteki mevzuata göre, mesleki ve teknik liselere BTR görevlendirmesi yapılamaz.

şu anda meslek liselerindeki BT işlerini, BT öğretmenleri yürütüyor.

Okulda 8-10 tane BT öğretmeni varken dışarıdan BTR ilginç olur. Zaten mevzuata göre yapılamıyor şu anda.
Bakanlık BTR normu konusunda yakın zamanda tüm BT öğretmenlerine anket uygulayacak. Norm çıkarsa okulunuza BTR gelir.

Ben teknik ve endüstri meslek lisesine görevlendirildim. Bana faz 2 de görevlendirilme bitmediği icin kendi okulum yerine o liseyi tercih etmem söylendi. .

Re: Ynt: Meslek liselerinde BTR

hemenyardim' Alıntı:
Okulda 8-10 tane BT öğretmeni varken dışarıdan BTR ilginç olur. Zaten mevzuata göre yapılamıyor şu anda.
Bakanlık BTR normu konusunda yakın zamanda tüm BT öğretmenlerine anket uygulayacak. Norm çıkarsa okulunuza BTR gelir.
Meslek lisesindeki bt öğretmenlerinin görevi derse girmek. Btr gibi bir görevleri yok. Bu gorevi yapan varsa iyi niyetten yapiyordur. Mevzuatta meslek liseleri Btr için bir düzenlemeye ihtiyaç var sanırım.

Re: Ynt: Meslek liselerinde BTR

egunay' Alıntı:
hemenyardim' Alıntı:
Meslek lisesindeki bt öğretmenlerinin görevi derse girmek. Btr gibi bir görevleri yok. Bu gorevi yapan varsa iyi niyetten yapiyordur. Mevzuatta meslek liseleri Btr için bir düzenlemeye ihtiyaç var sanırım.

Hocam bölüm şefinin ve atelye şefinin görev tanımları BTR'nin yapacaklarını yapmaya yetiyor.

bilogrt38' Alıntı:
BT Alanı olmayan meslek liselerinde BTR görevlendirmesi yapılabiliyor.
Örnek ben :)
BT alanı olan meslek liselerinde de BTR görevlendirmesi yapılıyor. Örnek ben :D
illa fatih projesi olan okullar dolacak diye meslek lisesine görevlendirildim.

arkadaşalar benim kadrom ortaokulda bünyesinde bilgisayar alanı olan bir meslek lisesine btr olarak görevlendirildim yani olabiliyor. :)

denizlerb' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
BT Alanı olmayan meslek liselerinde BTR görevlendirmesi yapılabiliyor.
Örnek ben :)
BT alanı olan meslek liselerinde de BTR görevlendirmesi yapılıyor. Örnek ben :D
illa fatih projesi olan okullar dolacak diye meslek lisesine görevlendirildim.
benim merak ettiğim görevlendirdiğim yerde hocalara ekders ücreti hesaplanırken girdikleri dersi 11 küsürle çarpıyorlar yani bize göre fazla alıyorlar. Bende sonuç olarak orada btr görevinden ekders alıcam acaba bizimki 9la mı çarpılacak yoksa 11lemi çarpılacak ?

Arkadaşlar ilk kez meslek lisesi btr görevlendirildim. Çalışma saatleri, okuldaki görev sorumluluğumuzdaki işler ve hangi programlar gerekli olacak...
bilgilendirirseniz sevinirim...

BBNET
Geri