F FireWorks10 Site Gezgini Mesajlar 58 14 Mart 2020 #1 BÖTE yeni bitirdim ve seneye sınava girip başka bölüm okumak istiyorum. Hangi bölüm tavsiye edersiniz?
BÖTE yeni bitirdim ve seneye sınava girip başka bölüm okumak istiyorum. Hangi bölüm tavsiye edersiniz?
O ozkanozen Aktif Üye Mesajlar 128 14 Mart 2020 #2 Bölüm olarak kesin bir şey diyemem. Yüksek puan alabilirsen eczacılık. Yoksa mühendislik. Ama 18 martta yks geç başvuru var. Ona başvur.
Bölüm olarak kesin bir şey diyemem. Yüksek puan alabilirsen eczacılık. Yoksa mühendislik. Ama 18 martta yks geç başvuru var. Ona başvur.
M mesafeli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 710 14 Mart 2020 #3 Okumanın para kazandırdığı zamanlar bitti hocam. Artık para ticarette var. Okuyarak olsun diyorsan En güzel para şu an avukatlıkta. Sağlık sektöründeki bölümlerin çoğu da aç bırakmaz
Okumanın para kazandırdığı zamanlar bitti hocam. Artık para ticarette var. Okuyarak olsun diyorsan En güzel para şu an avukatlıkta. Sağlık sektöründeki bölümlerin çoğu da aç bırakmaz