EvetMeslekçi misiniz
İdareciliği bırakın o zaman. İdareci olupta yapmayın diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Siz neden bırakmıyorsunuz?hocam benim de 16. yılım. koordinatör müdür yardımcısıyım. heyecan aramayalım lütfen.hocam müdür yardımcılığının ek dersten başka bir avantajı yok. boşver gençlere faydalı olmaya çalış. kendine yatırım yap. mesleki bilgini geliştir. müdür yardımcılığını herkes yapar öğretmenliği herkes yapamaz.
sınıflarınızı gruplara bölmüyorsanız bölün, belli yaştan sonra evet öğretmenlik zor gelir, bence en iyisi idareciliği tecrübe edin ondan sonra öğretmenlik mi iyi idarecilik mi iyi sizin kişilik yapınıza hangisi uygun ona göre karar verin.Sınıflarımız kalabalık, öğrenciler kolaya alışmış, bunlar etken sebepler...
İdareciliği bırakın o zaman. İdareci olupta yapmayın diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Siz neden bırakmıyorsunuz?
müdür yardımcılığını ve müdürlüğü de herkes yapamaz hocam.hocam benim de 16. yılım. koordinatör müdür yardımcısıyım. heyecan aramayalım lütfen.hocam müdür yardımcılığının ek dersten başka bir avantajı yok. boşver gençlere faydalı olmaya çalış. kendine yatırım yap. mesleki bilgini geliştir. müdür yardımcılığını herkes yapar öğretmenliği herkes yapamaz.
.......İdareciliği bırakın o zaman. İdareci olupta yapmayın diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Siz neden bırakmıyorsunuz?
bırakıyoruz hocam. dilekçe verdim.......
inan mantıklı değil hocam. öğretmenlik zor ama daha az stresli. idarecilik daha zor ve daha stresli.Şöyle sakin kafayla düşününce, bu işi hakkiyla yapacak insanların taşın altına birazcık elini sokması lazım diye düşünüyor insan. O yüzden niyeti olan hocalarımin kesinlikle görevlendirme de olsa bir süre denemesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı insan için eziyet gelen işler bazıları için haz verebilir. mevcut düzende Öğretmenden yapması beklenen, adına Proje denen türlü türlü angaryayla uğraşmak yerine Meslekci bir müdür yardımcısı olmak mantıklıda olabilir aslında![]()
Yatırım konusunu da ben açtım. Belirli zümre derken beni kastediyorsunuz herhalde???şu forumda bu öğrencilerin hali ne olacak, ne yapabiliriz, nasıl olur diye bi başlık açanı-konuşulduğunu göremedik.
ee sen niye açmadın hocam diyeceksiniz, burada belli bir zümre var ve top onların arasında döndürülüyor hep ne yazık ki, bu ülkenin genel politikasında olduğu gibi.
arabaydı,lastikti, yatırım dı falan filandı, gelip gidiyoruz![]()
Yatırım konusunu da ben açtım. Belirli zümre derken beni kastediyorsunuz herhalde???
Dediğiniz gibi faydalı konuyu da siz açın. Üye olan herkes açabiliyor.