Mesai saatimiz

Kodla Büyü

almirah

Üye
Arkadaslar ikili eğitim bir okuldayim derslerim ogleden sonra dersler 7 de bitiyor akşam
Tek btr yim
Okul idaresi beni sabah 9 akşam 7 calismaya zorluyor 9-15 caliscakmisim akşam da dersleri 18 e 19 a koymuşlar yani 9-19 caliscakmisim

Öğlenci olmam gerektiğine ikna edemedim bunları
Norm fazlasiyim yine beni onunla tehdit ediyorlar
Her zamanki saçmalık
Yeni Gelen idarecilerle yine geldi

1- Tehdit edip istediklerini yaptıracaklar
2- "Elinizden geleni ardınıza koymayın" deyip istediğinizi yapacaksınız.
Hangi durum sizin daha çok işinize geliyorsa öyle davranın hocam.

the_korsan' Alıntı:
http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_10/04041459_bt_rehberligi_gorevi.pdf resmi yazı ortada..

illaki detay gerekiyorsa da http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... suslar.pdf

Madde 8... Olay gayet açık ve net ... Ezberleyin hocam bu yazıyı, birde çıkartın 20-25 punto ile, boru değil Yeğitek'in yazısı bu, üstüne laf söyleyecek okul müdürü olamaz.
aynen hocam açık ve net :+1:

the_korsan' Alıntı:
http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_10/04041459_bt_rehberligi_gorevi.pdf resmi yazı ortada..

illaki detay gerekiyorsa da http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... suslar.pdf

Madde 8... Olay gayet açık ve net ... Ezberleyin hocam bu yazıyı, birde çıkartın 20-25 punto ile, boru değil Yeğitek'in yazısı bu, üstüne laf söyleyecek okul müdürü olamaz.

belgeye dayalı açıklama. teşekkürler sayın hocam.

Hocam ben de ikili öğretimde çalıştım.ben öğleci olayım dedim.Onlarda sabah boş kalır dediler.Derslerimi öğleden sonra ilk 4 saate topladılar, sabahtan da 2 saat geldim.

Madem norm fazlasıyım ozaman beni ihtiyaç olan okula hemen şimdi gönderin ben de bu okuldan kurtulmuş olurum deyin bakalım ozaman ne yapacaklar.

Bazı idarecilere gerçekten hayret ediyorum. Geçerli olan yönetmeliği verin ellerine. Asla onların istediğini yapmayın. Kalacaksanız da haftalık 36 saat ek ders isteyin bakalım ne yapacaklar? Böyle kişilere kimse hakkını yedirmesin lütfen.

Hocam bu konu daha önce bu forumda paylaşıldı ve anlattık belgelerle. Ankara'da geçen hafta yapılan BTR toplantısında da il koordinatörü de mesai saatlerinin eğitim öğretim saatleri içinde olacağını söyledi.

Eğer siz ikili öğretimde iseniz ve dersleriniz öğleden sonra toplanmışsa görevinizi 13:00-19:00 saatleri arasında yapabilirsiniz. Konu ile ilgili Yeğitek yönerge ve resmi yazılarını blogumda paylaştım. Zaten ilgili resmi yazıda örneklerle açıkça konu açıklığa kavuşturmuş. Bu yazıyı alın ve o idarecilerin gözlerine sokun ya da önüne atın ;)

Tereddüt edilen hususlar görevlendirme yazısını alın gösterin. Daha da ne yapıyosalar yapsınlar. Boyun eğdikçe üzerinize geleceklerdir.

Arkadaşlar kimse birbirine hakaret etmesin. Resmi yazıda günlük 6 saat denmezse herkes kafasına göre yorumlar bu işi. Şimdi herkes yazmış resmi yazıyı müdürün önüne koy diye.
Adam yanımda il formatörünü aradı ve formatörün verdiği cevap "Hocam nerde yazıyor 6 saat diye. Öyle bişey yok eğitim saatlerinde diyor" dedi hadi kime ne diyelim

Hocam banada aynı şey söylendi.8 5 çalışacaksın dediler bende kendilerine görevlendirmede
eğitim saatininde görev yapar maddesini gösterdim bu tek öğretimde geçerli,ikili öğretim yapan
okullarda ise btr öğretmeni ya sabah görevlendirilir.yada öğleden sonra Yeğiteğin yazısı açık net ifade ediyor.
Yoksa müdürlere kalsa akşam kalirförleri de yak diyebilir

rifatt' Alıntı:
Arkadaşlar kimse birbirine hakaret etmesin. Resmi yazıda günlük 6 saat denmezse herkes kafasına göre yorumlar bu işi. Şimdi herkes yazmış resmi yazıyı müdürün önüne koy diye.
Adam yanımda il formatörünü aradı ve formatörün verdiği cevap "Hocam nerde yazıyor 6 saat diye. Öyle bişey yok eğitim saatlerinde diyor" dedi hadi kime ne diyelim

Tereddüt edilen hususlarda sabahçı öğlenci sisteminde nasıl görevlendirileceği yazıyor hocam.

Baya bi zitlasip direnmeden sonra yönetmelik göstererek olmadı tehdit yiyerek olmadı alttan alarak anlata anlata geri adım atmadan günlük 7 ders saati olacak sekilde program hazırlamaya ikna ettim illa sabah da okula gelmedi istiyorlar çünkü
Canları sıkıldıginda ilk bize sariyolar bakalım Nerede kadar gidecek
Hepinize teşekkür ederim arkadaslar

BBNET
Geri