md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 21 Ağustos 2013 #1 arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunalım benim 93 puanım var merkez ilçeleri isteyecem toroslar ve akdeniz
arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunalım benim 93 puanım var merkez ilçeleri isteyecem toroslar ve akdeniz
dnzlp Site Gezgini Mesajlar 51 21 Ağustos 2013 #2 sistem açılırsa bende isteyecem 78 puan toroslar ve akdeniz
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 21 Ağustos 2013 #3 dnzlp' Alıntı: sistem açılırsa bende isteyecem 78 puan toroslar ve akdeniz Genişletmek için tıkla ... sistem açık hocam
dnzlp' Alıntı: sistem açılırsa bende isteyecem 78 puan toroslar ve akdeniz Genişletmek için tıkla ... sistem açık hocam
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 21 Ağustos 2013 #5 ben il içi tercih yapacam sisteme çok rahat girebiliyorum
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,797 21 Ağustos 2013 #8 hocam okullar açıldı mı? ben mersinde çalışıyorum okulları merak ettim, açık okul listesini paylaşabilir misiniz?
hocam okullar açıldı mı? ben mersinde çalışıyorum okulları merak ettim, açık okul listesini paylaşabilir misiniz?
dnzlp Site Gezgini Mesajlar 51 21 Ağustos 2013 #9 http://personel.meb.gov.tr/www/2013-yaz ... icerik/192 hocam bu linkte tüm branşlar ve tüm iller var.
http://personel.meb.gov.tr/www/2013-yaz ... icerik/192 hocam bu linkte tüm branşlar ve tüm iller var.
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 21 Ağustos 2013 #10 dnzlp' Alıntı: Koca mersin ikimizin hocam. Hangi okula gitsekki Genişletmek için tıkla ... valla hocam heralde ikimiz seç beğen al ama bazı arkadaşlar söylemek istemiyor olabilir. oda kendi tercihleri
dnzlp' Alıntı: Koca mersin ikimizin hocam. Hangi okula gitsekki Genişletmek için tıkla ... valla hocam heralde ikimiz seç beğen al ama bazı arkadaşlar söylemek istemiyor olabilir. oda kendi tercihleri
B baracaudaa Üye Mesajlar 25 21 Ağustos 2013 #11 arkadaşlar il içi özür grubu isteyen sayısı 2 değil sanırım.Eşim il dışından isteyecek 77 puanı var . akdeniz,toroslar,yenişehir ve Mezitli istiyoruz. sizler hangi okulları yazmayı düşünüyorsunuz?
arkadaşlar il içi özür grubu isteyen sayısı 2 değil sanırım.Eşim il dışından isteyecek 77 puanı var . akdeniz,toroslar,yenişehir ve Mezitli istiyoruz. sizler hangi okulları yazmayı düşünüyorsunuz?
dnzlp Site Gezgini Mesajlar 51 22 Ağustos 2013 #12 arkadaşlar kontenjan dosyasında 11 kişi var il içi özür gurubuna başvuranlar. haydi hayırlısı.