merkezi kilit sorunu

Kodla Büyü

sisss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2001 fabia aracıma sabah binemedim araba hem uzaktan açmadı hemde manuel olarak açmıyor çeviriyorum dönüyor ama araba tık yok. Üç beş ay önce yine olmuştu 4-5 kere bastım sonra açılmıştı.yedek anahtarımda yok. pil değiştrmenin bi faydası olurmu. Benim anlamadığım mauel olarak açılmaması.

maraş yaşıyorum hocalarımda öyle aşırı soğuk yoktu donmaktan kastınız kapının donması ise zorladım açılırdı. Kilit atmıyor anahtarı çeviyorum tık yok kilitte mi donuyor acaba.

Hocam benim arabanında sağ arka kapı otamatik açılmıyordu Bir çok elektirkçi merkezi kilit motoru takılacak dedi fakat tevafuk bir anahtarcı genç bir çocuk vardı hocam moturu değiştirmeye gerek yok dedi bunların kömürü bitiyor onu yaparsak sorun hallolur dedi dediği gibi sıkıntı olmadan kapı açılmaya başladı

eve gidersem bir daha bakacağım açabilirsem anahtarcıya götürürüm artık. Çok saçma geldi bana problem araba hiç tepki vermiyor sanki aküsü bitmiş gibi aküyle alakası olabilir mi. Yani aküsü bitmiş bi arabanın kapısını manuel olarak açmazmıyız.

sisss' Alıntı:
eve gidersem bir daha bakacağım açabilirsem anahtarcıya götürürüm artık. Çok saçma geldi bana problem araba hiç tepki vermiyor sanki aküsü bitmiş gibi aküyle alakası olabilir mi. Yani aküsü bitmiş bi arabanın kapısını manuel olarak açmazmıyız.
Aküyle alakası yok uzaktan kumanda ile olur ama manuel olmaz.

sisss' Alıntı:

akü bitmiş olsa bile en azından söför kapısı anahtarla açılır. sağ kapıdan anahtarla açmayı deneyin birde

kaybil' Alıntı:
sisss' Alıntı:

akü bitmiş olsa bile en azından söför kapısı anahtarla açılır. sağ kapıdan anahtarla açmayı deneyin birde

diğer kapıdan açmayı deneyin! kilit yeri zamanla yağlanmazsa toz kir vs. tıkanabiliyo! temizleyici spreyler var pas kir sökücü diğer kapıdan açabilirsen içerden kapıyı açıp kilidin içine doğru spreyi boca et bol bol :)

Demhar' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
sisss' Alıntı:

diğer kapıdan açmayı deneyin! kilit yeri zamanla yağlanmazsa toz kir vs. tıkanabiliyo! temizleyici spreyler var pas kir sökücü diğer kapıdan açabilirsen içerden kapıyı açıp kilidin içine doğru spreyi boca et bol bol :)
diğer kapılarda kilit yok bagaj dahil amahallettim pili değiştirdim yine çalışmadı sonra yuvasındaki telleri oynattım çalıştı. Manuel çalışmamasının sebebisi anahtar yuvası ölmüş onu değiştirtim 60 tlye mal oldu. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşkkürler

BBNET
Geri