Menü sürekli haber bantlarının altında kalıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan honor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

honor

Aktif Üye
Arkadaşlar ekteki rarda hazırlık aşamasında olan bir sitem var. Şöle bir sorun var. menü olarak css ve jqury le hazırlanmış bir menu var. onun alt kısmına flash haber yada slider şeklinde hazırlanmış haberler bölümü koymak istedik. hem menuyu mehmde bu haber kısmını iframe ile çağırıyoruz. Lakin menüdeki açılır menüler haber kısmının altında kalıyor. Z-index tavsiye edenler oldu. Flash için transparent tavsiye edenler oldu ama bir türlü düzeltemedim. Açıkcası web dizayda birazda yeni sayılırız bazı şeyleri doğal olarak tam bilemiyoruz. YARDIMINIZI BEKLİYORUM.

Ekli dosyalar

• V1.rar
    V1.rar
    746.5 KB · Görüntüleme: 77
flash lar için z-index=1 menu için z-index=10 vb gibi değerler vermeyi deneyin.
<div style="z-index: 100;"></div>
<object name=qqq style="z-index: 1;"></object>
gibi

valla hocam gene olmuyor ekteki dosyadan bakıp bir şey söyleyebilecek olan varmı acaba..

Aslında burada menüler haber bandının altında kalmıyor!!!!

İframe de verdiğin height="41" yüksekliğinden dolayı görünmüyor...

Siteni yaparken neden iframe kullandın onu anlayamadım...Pek kullanmadığım bir yöntem...İframleri kaldırır hepsini bir index te yaparsan o zaman z-index işe yarar bence...

iframe siz denedim z indexler gene işe yaramadı bir makalede z-index lerin çalışması için position yapılması gerekli diye okudum menu ve orta sutun id lerinemi yapacam ve hagi değer olacak onu çözemedim. sonuç olarak iframesizda yine olmuyor menu ler

Gönderdiğim indexte 6. satırda link href tagını kapatmamışım kapatırsan tamam...

">" ekleyecesin...

Hocam teşekkür ederim bende en son bu sizin getirdiğiniz hale getirdim. siteye gönderdiğimde haber bandı flash değil flash koyduğumda sorun yaratıyor. Şim <object> içine bunu ekle dediler ekledik olmadı. <param name="wmode" value="transparent">

Sen benim yaptığım index'e flash manset haberi ekle sorun yok bende çalıyor....
iframe kullanma ama...

Ben manset haber resimlerini ortalığa attım..İnce ayarlamarı sen yap...list.xml den....

Ekli dosyalar

• v2.rar
    v2.rar
    930.2 KB · Görüntüleme: 66
tekrar merhaba arkadaşlar sitemizi belli bir seviyey getirdik. Fakat yeni eklediğimiz. Flashhaber bandıında türkçe karakter hatası alıyoruz. Site dosyaları ve haber bandının orjinal dosyalarını ekledim. Orjinal dosyada hata yok siteye ekleyince hata veriyor.http://www.tal.k12.tr

BBNET
Geri