Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar..degisen norm yazisi ile ilgili ne dusunuyorsunuz? Bu yaziyi bizim icin de uygularlar mi? Ilici atamada norm fazlalari icin boyle birseyde bulunabilirler mi?
depo yada norm fazlası öğretmen bulunan bir branştan vekil öğretmen ve hatta ücret karşılığı öğretmen kullanılmamasını isteyen bakanlık, il emrinde yada norm fazlası olanların gözünün yaşına bakmayacak gibime geliyor bana.
sınıf öğretmeni il emrindedir, aynı ilin falanca ilçesinin falanca dağ köyünde ya da normal köyünde ücretli sınıf öğretmeni çalışır. işte bunu engellemek için yazıldı bu yönetmeliğe diye düşünüyorum ve de çok iyi oldu.
share_' Alıntı:
depo yada norm fazlası öğretmen bulunan bir branştan vekil öğretmen ve hatta ücret karşılığı öğretmen kullanılmamasını isteyen bakanlık, il emrinde yada norm fazlası olanların gözünün yaşına bakmayacak gibime geliyor bana.
Onlar icin yazilmis olsa bile hepimizi kapsayabilecek birsey.eger bu madde uygulanirsa bu resen atamalar neye gore olur?sonucta bir branstan birsuru norm fazlasi var,neye gore atayacaklar?
Hiç kimse sıra kendisine gelene kadar (norm fazlası olana kadar, hatta resen atanana kadar) sesini çıkarmayacaktır merak etmeyin. Durumumuza gelince, düzelmeyecek ya da iyileşmeyecek. Çünkü bakanlıkça yapılan fos bir çalışma var..
Gercekten bir calisma varmi emin degilim acikcasi ben her okula bir norm verilecek duzenlemeyi yapamadilar rezil ettiler bizi.. Bu kadar duyarsIz baska bir bolum yok!