Mem iş güvenliği uzmanlığı

Kodla Büyü

alyhoca

Aktif Üye
Biraz önce milli eğitim müdürlüğünden arandım norm fazlası olanlardan milli eğitim müdürlüğünde iş güvenliği uzmanlığı ile ilgili bir birimden bahsedildi çalışmak ister misiniz dediler var mı bu konuda bilgisi olan çalışan ya da aranan?

Biraz önce milli eğitim müdürlüğünden arandım norm fazlası olanlardan milli eğitim müdürlüğünde iş güvenliği uzmanlığı ile ilgili bir birimden bahsedildi çalışmak ister misiniz dediler var mı bu konuda bilgisi olan çalışan ya da aranan?

iş güvenliği uzmanı sertifikanız var mı? varsa iş güvenliği uzmanı olarak mı çalıştırmayı düşünüyorlar? öyleyse ek ders açısından bayağı avantajlı bir görev.

Hocam hiç bulaşmayın yarın öbür gün imza atanlari şikayette soruşturma açılır, ortada kalırsınız

Sertifikam yok aldıracaklarmış ve haftalık 18 saat ek ders karşılığı çalışacaksınız dediler
isg önlisans+ isg yüksek lisans yapıp. isg uzmanlığı sınavı kazanak B sınıfı igu oldum hocam.
isg uzmanlığı sertifika alarak olunamaz.
eski bir mebbis yöneticisi olarak şunu söyleyebilirim ki sizi isg uzmanı olarak değil, isg birimi içinde "okul sağlığı" bölümüne görevlendireceklerdir.
NOT: Aktif olarak iş güvenliği uzmanlığı yapmıyorum.

Hocam belgeniz yoksa imza yetkiniz de yoktur. Herhangi bir iş kazasında sorumluluğunuz da olmayacaktır diye düşünüyorum. Ben A sınıfı belgeye sahibim ilimizde 4 okulun (meslek lisesi - mesem) iş güvenliği iş ve işlemlerini yürütüyorum. İşimiz genelde evraklar üzerinden yürüyor. Acil tedbir alınması gereken durumları tespit öneri defterine yazıyorum okul müdürüne imzalatıyorum. İl ve ilçelerde çalışma saatleri esnek olduğunu biliyorum. Bence teklife olumlu yaklaşabilirsiniz.

ilksms
Geri