Melitat! Tavsiye Ediyorum :)

Kodla Büyü

esenordelarthe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dedesi ve büyük babaannesi her fırsatta kızıma çikolata, şeker, sakız ne bulursa 3-5 demeden sınır tanımadan veriyor, önüne geçemiyordum.

Sonra Melitat için foto çektirir misin diye rica ettiler biz de öyle tanıştık Melitatla. Şimdi durup durup istiyor aslında seviniyorum da en azından sağlıklı bir şeyleri çikolata yerine koydu diye. Tavsiye ediyorum... Yeğenimin doğum günü partisi için kurabiye sipariş etmiştim bu sene hediye olarak kesinlikle melitat yollamayı düşünüyorum. Ayrıca ben de çok beğendim :) Tanıtımı yapılmaya değer bir ürün.

adresi unutmuşum :)
www.melitat.com

ne olduğunu sormuşsunuz ama tam olarak açıklayabilir miyim bilemiyorum :)
Meyve, kuruyemiş ve baharat karışımlarından oluşuyor. Ama kayısı ve dut dışındaki tüm malzemeleri siz belirleyebiliyorsunuz sizin isteğinize göre yapılıyor. Kimisi çocuklar için lolipop kimisi çok şık kutu içinde çikolata kaplı olarak hazırlanıyor.

esenordelarthe' Alıntı:
Dedesi ve büyük babaannesi her fırsatta kızıma çikolata, şeker, sakız ne bulursa 3-5 demeden sınır tanımadan veriyor, önüne geçemiyordum.

Sonra Melitat için foto çektirir misin diye rica ettiler biz de öyle tanıştık Melitatla. Şimdi durup durup istiyor aslında seviniyorum da en azından sağlıklı bir şeyleri çikolata yerine koydu diye. Tavsiye ediyorum... Yeğenimin doğum günü partisi için kurabiye sipariş etmiştim bu sene hediye olarak kesinlikle melitat yollamayı düşünüyorum. Ayrıca ben de çok beğendim :) Tanıtımı yapılmaya değer bir ürün.

tavsiye ettiğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu anlamadım hocam. bir markamı bu hiç duymamıştım daha önce. bir yemek ismimi, bir bitki mi? Nedir bu?

ne olduğunu sormuşsunuz ama tam olarak açıklayabilir miyim bilemiyorum :)
Meyve, kuruyemiş ve baharat karışımlarından oluşuyor. Ama kayısı ve dut dışındaki tüm malzemeleri siz belirleyebiliyorsunuz sizin isteğinize göre yapılıyor. Kimisi çocuklar için lolipop gibi çubuğa takılarak kimisi çok şık kutu içinde çikolata kaplı olarak hazırlanıyor.

BBNET
Geri