Mehcan E-kilit Cuma Günü İçin Farklı Ders Saati Tanımlama

Kodla Büyü

theeagle

Üye
Merhaba
Okulumuzda Cuma günü öğleden sonra farklı ders saatleri uygulanmaktadır.Cuma gününe özel ders saatleri tanımladım.Genel ders saatlerinin altına "sınıfa özel ders saatleri" diye bir bölüm açtım.Çizelge adını "cuma özel" yaptım.Bu ders saatleri için özel günü seçten cuma gününü seçtim.Kaydettim .Ama o saatlerde ekilit devreye girmiyor.Genel ders saatleri uygulanıyor.Başka bir ayar mı yapmam gerekiyor?Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?

Gün seçimi yapmışsınız sınıfları da seçtiniz mi
Hocam sınıf oluşturmadim.Butun sınıflar aynı ders programını uyguluyor.Okul genelinde cuma günü öğleden sonra farklı ders saatleri var.Sınıf oluşturup nasıl seciyoruz?Genel ders saatlerinin altına sınıfa özel ders saatleri diye bir bölüm oluşturdum.Çizelge adınada cuma özel yazıp.Cuma günkü ders saatlerini girdim.Sınıf seçimini nasıl yapabilirim?
Gün seçimi yapmışsınız sınıfları da seçtiniz mi

Hocam emin olmak için baktım şimdi sınıf seçimi yapmadan kaydetmiyor zaten. Hiç sınıf seçilmemiş diye uyarı veriyor.
Cuma gününü seçtiğiniz tuşun hemen yanında sınıfları seçeceğiniz tuş var. Oluşturduğunuz çizelgenin hangi sınıflar için uygulanacağını seçmeniz lazım.

ilksms
Geri