volkankoc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 1 Temmuz 2015 #1 Megane II 1.6 Dynamique Aracımı borcumdan dolayı satıyorum İlan için tıklayınız
T tzcn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 1 Temmuz 2015 #3 Hayırlı satışlar hocam. Bayram öncesi rahat satarsınız diye düşünüyorum.
okanformula Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 865 1 Temmuz 2015 #4 son zamanlarda gördüğüm en mantıklı fiyat hocam. Bu fiyata durmaz bence. hayırlı satışlar
volkankoc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 2 Temmuz 2015 #5 okanformula' Alıntı: son zamanlarda gördüğüm en mantıklı fiyat hocam. Bu fiyata durmaz bence. hayırlı satışlar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam ideal bir fiyat yazmaya çalıştı. Aslında araç satılmıştı ilandan da kaldırmıştım. İl dışından gelecek olan kişi vaz geçince yeniden ilana koymak zorunda kaldım.
okanformula' Alıntı: son zamanlarda gördüğüm en mantıklı fiyat hocam. Bu fiyata durmaz bence. hayırlı satışlar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam ideal bir fiyat yazmaya çalıştı. Aslında araç satılmıştı ilandan da kaldırmıştım. İl dışından gelecek olan kişi vaz geçince yeniden ilana koymak zorunda kaldım.
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 2 Temmuz 2015 #6 Hayirli satislar hocam gayet diri duruyor arac.
volkankoc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 3 Temmuz 2015 #8 g.cetin.66' Alıntı: Hayirli satislar hocam gayet diri duruyor arac. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam...
g.cetin.66' Alıntı: Hayirli satislar hocam gayet diri duruyor arac. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam...