K kyibo Üye Mesajlar 15 13 Kasım 2007 #1 konser görüntülerinin olduğu bir dvd yi windows media player da açtım.ses çıkıyor. ama görüntü yok.neden kaynaklanıyo olabilir?
konser görüntülerinin olduğu bir dvd yi windows media player da açtım.ses çıkıyor. ama görüntü yok.neden kaynaklanıyo olabilir?
S serkan71 Üye Mesajlar 7 5 Aralık 2007 #2 bir arkadasımın basına da boyle birsey geldi ekran özelliklerinde çift ekran secilmiş idi onu ayarlayınca duzeldi siz de bir deneyin.
bir arkadasımın basına da boyle birsey geldi ekran özelliklerinde çift ekran secilmiş idi onu ayarlayınca duzeldi siz de bir deneyin.
S saviola26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 5 Aralık 2007 #3 codec ten olabilir. klite cocec full aratın. Olmazsa vlc player adlı bir player var bir de onda deneyin.
codec ten olabilir. klite cocec full aratın. Olmazsa vlc player adlı bir player var bir de onda deneyin.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,036 5 Aralık 2007 #4 power dvd yi kullan hocam mediaplayer da codec eksiği vardır
adem Aktif Üye Mesajlar 207 5 Aralık 2007 #5 saviola26' Alıntı: codec ten olabilir. klite cocec full aratın. Olmazsa vlc player adlı bir player var bir de onda deneyin. Genişletmek için tıkla ... codec hatası. klisttle codecin 2,72 sürümden sonrarki herhangi bir sürümü yükleyin sorun çözülür..
saviola26' Alıntı: codec ten olabilir. klite cocec full aratın. Olmazsa vlc player adlı bir player var bir de onda deneyin. Genişletmek için tıkla ... codec hatası. klisttle codecin 2,72 sürümden sonrarki herhangi bir sürümü yükleyin sorun çözülür..
sedom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 689 5 Aralık 2007 #7 Görüntü var ve ses yok,arkadşların da dediği gibi aynen öyle codectendir hocam.
S _siyah_ Site Gezgini Mesajlar 94 27 Aralık 2007 #8 the_korsan' Alıntı: power dvd yi kullan hocam mediaplayer da codec eksiği vardır Genişletmek için tıkla ... powerdvd de de sonuç alamadım benn??
the_korsan' Alıntı: power dvd yi kullan hocam mediaplayer da codec eksiği vardır Genişletmek için tıkla ... powerdvd de de sonuç alamadım benn??
A Anonymous Misafir 27 Aralık 2007 #9 VLC Player ,Gom Player, bunlarda da mı yok bir sonuç? Dosya dvd formatında mı? hangi formatta o dosyalar
VLC Player ,Gom Player, bunlarda da mı yok bir sonuç? Dosya dvd formatında mı? hangi formatta o dosyalar
S _siyah_ Site Gezgini Mesajlar 94 27 Aralık 2007 #10 mpg formatında görüntü var ses yok, mp4 formatında ses var görüntü yok :?
A asiia Üye Mesajlar 1 30 Aralık 2007 #11 benimde media playerde ses var görüntü yok.vlc playerde görüntü var ses yok.napıcam bilmiyorum.yardım ediin bana lütfennn
benimde media playerde ses var görüntü yok.vlc playerde görüntü var ses yok.napıcam bilmiyorum.yardım ediin bana lütfennn