E estasajans Site Gezgini Mesajlar 30 21 Kasım 2010 #1 programı yüklerken aldığım uyarı şu: wmplayer.exe geçerli win32 uygulaması değildir... ne yapmalıyım...işletim sistemim XP
programı yüklerken aldığım uyarı şu: wmplayer.exe geçerli win32 uygulaması değildir... ne yapmalıyım...işletim sistemim XP
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 21 Kasım 2010 #2 İndirdiğiniz dosyalar sorunlu olabilir güncel hallerini indirin. Ben olsam windows media player ile uğraşmazdım ondan çok daha güçlü ve kaliteli ücretsiz programlar var. yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/player-oynaticilar-turkce-ucretsiz-t28868.html
İndirdiğiniz dosyalar sorunlu olabilir güncel hallerini indirin. Ben olsam windows media player ile uğraşmazdım ondan çok daha güçlü ve kaliteli ücretsiz programlar var. yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/player-oynaticilar-turkce-ucretsiz-t28868.html
T tdemirparmak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 21 Kasım 2010 #3 Misal : http://kmplayer.en.softonic.com/ Her bir ortam dosyasını açar...