meclis sabah 10 da tezkere konuşacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ajanslar şuan sondakka geçiyor.
geç kalındı belki ama yine de iyi bişey demiyorum
suriyenin kuzeyini pkk ele almasın da.

aynı zamanda son zamanlarda cılız ca "çekilin" diyen ırak a da cevap olsun.
yumruk hep masaya vurulmaz arada rakipin karnına da sallayacaksın

yinede olmasa iyi ya

abd nin açıklamasını okudunuzmu hiç müdaheleden sözetmiyor esadı ikna edip ateşkes yapılması gerekliymiş yani yalnız kaldık yalnız bırakıldık bir savaş çıkması sonucunda neden savaşmış olacağız (Savaşa hayır) bunu anlayamıyorum.

Ne savaşı saçmalamayın kim için ne için savaşacağız amacımız ne, böyle saçma savaş mı olur.

sana petrolun P sini koklatırlarmı arkadaşım? verdiğin şehidinle kalırsın. yazık yazık!! öğretmeniz biz.

bazı arkadaslarını yorumlarına gülüyorum: abd bizi yanlız bırakmıs, biz esadla tek savasacakmısız...

biz niye savasıyoruz ki.. bize ne.. BOP büyük oradoğu projesi bizim projemismi hayır bize faydası var mı yhayır.ç biz bu projede neyiz maşayız.. kimin abdnin.. ne kadar maşa olma meraklısı varmıs arkadas. libya dad da aynıydı burda da aynı.. ömadem biz bu kadar büyük bir hukumet yonetiyordu, K ırakaa operasyon yapsak ya.. asıl bizim dusmanımız orda PKK lı itler orda..

ama olmaz cunku pkk nın arkasındada israili abdsi fransası var biz ıraka giremeyiz ama.. suriye ye pkk yandası devletlerın cıkarları ıcın girerirz..

sayın B. arınc bu atılan top mermısı bardağı tasıran son damla demıs.. gereken cevaboı verecekmıs.. buyursun onden kendi oğulu ile gitsin.. biz arkasını kollarız.. 3 5 ülkenin entrika dolu bir projesi için. 3 5 kurus para gelecek 3 5 kurus borç silinecek diye ülkeyi bu duruma getirmek.. iktidar ve koltuk sevdası ..

kily' Alıntı:
ajanslar şuan sondakka geçiyor.
geç kalındı belki ama yine de iyi bişey demiyorum
suriyenin kuzeyini pkk ele almasın da.

aynı zamanda son zamanlarda cılız ca "çekilin" diyen ırak a da cevap olsun.
yumruk hep masaya vurulmaz arada rakipin karnına da sallayacaksın

yinede olmasa iyi ya

Elbette hayırlısı olsun. Ancak tepkimizi de göstermek gerek tabii ki

BBNET
Geri