MEBWEB Neden Bu Kadar Yavaş?

Kodla Büyü

mehmetural

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar MEBWEB portalında okul sitelerini düzenliyorum. Daha doğrusu düzenlemeye çalışıyorum. Site çok yavaş her sayfaya tıkladığımda 3-5 dakika bekliyorum sayfanın açılması için. Sizde de bu böyle mi? Bunun bir çözümü var mı acaba?

özellikle de fotoğraf yükleme işkence. 10-15 fotoğraf yüklemek yerine haberleri 5-6 fotoğrafla geçiştiriyorum :verymad:

Okullarınki çok yavaş. Ben de farkındayım bunun. İlçe mebweb oldukça hızlı okulların aksine. Teknik desteğe yazılabilir.

AL BENDEN DE O KADAR 2 HABER YAYINLAYACAĞIZ 2 SAATTE BİTMEDİ.

YÖNETİCİLER BİZİM BİLEREK YAPMADIĞIMIZI DÜŞÜNECEKLER

Ben de sıkıntı bir tek bizde mi diye düşünüyordum. Bir haber yayınlayalım dedik; ama saçlarım ağarmıştır herhalde. :)

ben destek bölümüne yazdım ama onun bile iletildiğinden emin değilim yeni kullanıcı oluşturdum şifre oluşturamıyorum mail gelmiyor çok yavaşşşşşş

bence hepimiz atalım destek bölümüne belki ciddiye alırlar bu kadar şikayet olunca. hangi adrese attınız hocam ben de atayım...

hocam işlerimizi sabah erken saatlerde yapacağız. yukarıda yazılan sorunların hepsi öğle ve öğleden sonra başlıyor.

yes_im' Alıntı:
hocam işlerimizi sabah erken saatlerde yapacağız. yukarıda yazılan sorunların hepsi öğle ve öğleden sonra başlıyor.

yok hocam yok. sabah, öğlen, akşam, erken, geç... farkeden bişey yok. Hayyattan soğudum valla. Bir derste ancak bir haber ekleyebildim. eski html sitemi bile bundan çabuk güncelliyordum.

CMS sistemlere alışmış dakikalar içinde 100 lerce fotoğrafı tek tıkla sisteme yükleyen biri olarak bu mebweb i sevmedim. insan bari çoklu seçim ekler tek tek fotoğraflara tıklıyoruz. Sanki bilerek yapılmış az foto eklensin diye..

yasarcan' Alıntı:
CMS sistemlere alışmış dakikalar içinde 100 lerce fotoğrafı tek tıkla sisteme yükleyen biri olarak bu mebweb i sevmedim. insan bari çoklu seçim ekler tek tek fotoğraflara tıklıyoruz. Sanki bilerek yapılmış az foto eklensin diye..

hakkaten hocam.nefret ediyorum foto eklemekten.çoklu seçim niye yoksa ?

Bakanlık tamamlanma oranlarını 1 Kasım a kadar %100 yapın dediği için Türkiye geneli tüm okullar web meb sistemini kullanıyor ve yoğunluktan dolayı yavaş sanırım.

ymb' Alıntı:
Bakanlık tamamlanma oranlarını 1 Kasım a kadar %100 yapın dediği için Türkiye geneli tüm okullar web meb sistemini kullanıyor ve yoğunluktan dolayı yavaş sanırım.

onla ilgisi yok hocam geçen yıl da aynıydı. beceremediler bu işi. haber yapasım gelmiyor yavaşlıktan dolayı. facebook'un milyonlarca kullanıcısı var saniyeler içinde yüklüyorsunuz herşeyi.

BBNET
Geri