MEBWEB MEBBİS Şifresi hatası (1008)

Kodla Büyü

bilisimreal34

Site Gezgini
Arkadaşlar MEBWEB de yeni site aktifleştirme işlemi için kurumumuzun Mebbis kodunu ve şifresini girmeme rağmen "Kullanıcı adınız veya şifreniz yanlış" uyarısı geliyor. Şifrede özel karakter bulunmamaktadır. Normalde diğer mebbise girmekte sıkıntı yaşamıyoruz. kurumumuzu ilkokul ve ortaokul olarak bir arada bulunuyor. yardımcı olursanız sevinirim...??

Not: daha önce mebin hizmet verdiği alanı kullanmıyorduk. okulumuzun k12.tr uzantılı özel sitesi bulunmakta..

arkadaşlar okulumuz ilkokul oldu. bende kurumumuzun mebbis şifresiyle okulumu kaydetmek istedim. özel karakter sorunu verdi. bende mebbis şifresini değiştirdim .düzeldi. kaydettim okulumu.

bu seferde Field 'GUNCEL_KURUMKODU' doesn't have a default value hatası var. yardımcı olursanız sevinirim.

bende de var aynı sorun; şifre hatası (1008)
Üç tane okul sitesiyle uğraşacam, daha hiçbirine giremedim. Hepsindee farklı farklı hatalar veriyor. İl mebbis i aradım. bir hafta içerisinde sistem oturur. sistemde bazı sıkıntılar var dediler. bakalım bekliyorum ne zaman bitecek bu sıkıntılar diye :x

ben de değiştirdim şifreyi özel karakter barındırmadan.. eğer il mebden böyle bir açıklama geldiyse bekleyelim bakalım bir hafta daha..

mebbis şifrenizdeki Türkçe karakterleri değiştirerek yeni bir mebbis şifresi belirleyerek sisteme düzgün bir şekilde bağlanabilirsiniz...

celalucar' Alıntı:
mebbis şifrenizdeki Türkçe karakterleri değiştirerek yeni bir mebbis şifresi belirleyerek sisteme düzgün bir şekilde bağlanabilirsiniz...

şifreyi nasıl değiştireceğiz.. ben denedim yanlış kullanıcı adı veya şifre diye yazı çıkıyor.

aha..

mesajı göndermeden önce deneyim dedim ip hatası verdi.. ip adresiniz değişmiş diyor.. her seferinde değişecek..

işin kötüsü mail adresinede girilmiyor nasıl olacak bu iş.. hiç bir yere girilmiyor..

benim şifremde türkçe karakter yok sadece + var. Özel karakter hatası veriyor giremiyorum. Şifreyi değiştirmek isteyincede özel karakter kullanmak zorundasınız diyor. Ne yapmalıyım.

benzer bir sorunla ben de karşılaştım. hiç bir şekilde giriş yapamıyorduk. mebbis şifresi büyük harflerle yazılmıştı onu değiştrdik ondan sonra girebildik.

edersoy' Alıntı:
benim şifremde türkçe karakter yok sadece + var. Özel karakter hatası veriyor giremiyorum. Şifreyi değiştirmek isteyincede özel karakter kullanmak zorundasınız diyor. Ne yapmalıyım.

sorunu nasıl çözdünüz hocam aynı hata bende de var özel karakteri iptal ediyorum bu seferde özel karakter olmalı diyor..Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim daha önce halletmiştim ama aradan uzun zaman geçti nasıl yapmıştım hatırlamıyorum :?

Sayın Hocalarım,

MEBBİS'te şifre verirken özel karakter olarak - eksi işaretini kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Diğerlerini kullandığınızda sıkıntı oluyor.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri