mebweb kısayol ekleme

Kodla Büyü

lucius-132

Site Gezgini
Okullarda diyabet programı ile ilgili bir yazı gelmiş okullara. siteye link koyulsun falan diye. Kısayollar kısmında 9 tane kısayol var. (e-okul - mebbis - vbs - e-devlet - 147 - istatistikler - bimer - kursiyer.net - bilgi edinme) altta ise 3 tane büyük resimli link var. (fatih projesi-Okullar hayat olsun-güvenli internet)

Diyabet programı linki meb'in sitesinde alltaki üçlü grupta, MEBWEB yönetim panelinde yukardaki 9 linkten bazıları değiştirilebiliyor, okulun sitesi için de altta olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim :?: :shock:

mebweb demişken arkadaşlar webpanele giriş şifremi unuttum.malimie göndermiyor sistem. daha önce böyle bi sıkıntı ile karşılaşan var mı?

ilyas33' Alıntı:
mebweb demişken arkadaşlar webpanele giriş şifremi unuttum.malimie göndermiyor sistem. daha önce böyle bi sıkıntı ile karşılaşan var mı?

Sayın Hocam,

Panelde bu gün itibariyle hotmail vb. e-postalara şifre yenileme linki gönderildiği yazıyor. Hala giriş yapamıyorsanız İl/İlçe MEBBİS Yöneticinizle görüşüp kurumsal e-postanıza şifre belirleme linki isteyip işlem yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Estağfirullah Sayın Hocam.

Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.

azıcık bilgisayara ilgim var diye bana yüklediler tüm bu işi, ayrıca; bilgisayarcı değilim 8) Teşekkür etmeyi unutmuşum. Thanks a lot.

lucius-132' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Estağfirullah Sayın Hocam.

Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.

azıcık bilgisayara ilgim var diye bana yüklediler tüm bu işi, ayrıca; bilgisayarcı değilim 8) Teşekkür etmeyi unutmuşum. Thanks a lot.
Bende bilgisayarcı değilim. Sınıf öğretmeniyim.

Bilgisayar ve bilişime benim de merakım olduğu için uğraşıyorum.

bize de geldi yazi. fakat bu diyabetle ilgili siteye giremiyoru 2 gündür. girebilen varmi acaba.

BBNET
Geri