mebweb ile ilgili bir soru

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. ben de siteye meb şablonu uygulamaya başladım ancak bi noktada takıldım.sitemde etkinlikler kısmı var.o menu altında 4 başlık var(yıllar).
yapmak istediğim şey ise. yıllara tıklayınca o yılda okulda yapılan etkinliklerin açılmasını istiyorum. yalnız her yıl 5-6 etkinlikden oluşuyor. suan ilk yılı yaptım. galeri oluşturdum ama geçen senenin etkinliklerini nasıl ekleyecem.
www.hekimoglual.meb.k12.tr
şimdiden tş.

merhabalar

hocam öncelikle ellerinize sağlık güzel olmuş
şablon olarak paylaşımınız varmı eğer var ise hocam bana gerçekten acele lazım göndere bilirmisiniz.

enginkati@hotmail.com

Saygılarımla
İyi Günler Dilerim.

hocam mrb. bu formda bir arkadaş yardımcı oldu bana da. şablon değil hocam.joomlaya benzeyen bir sistem.alpi hocam benim alana kurulum yaptı. ben sadece içeriğini doldurdum.

Bu ığdır mem projesi kullanmak isteyenler ordan destek bulabilir.Yozgat mem de bunu kullanmıştı.meb k 12 de xml çalışmıyor desteği igdir memden çekiyor.Geçici bir uygulama olacağını düşünüyorum mebweb içerik yönetim sistemi ftp hakkını kısıtlayacak gibi geliyor bana

hocam bu sitenin tasarımını paylaşırsanız memnun olurum saygılarımla gerçekten süper olmuş :alkis: :alkis:

aturan' Alıntı:
hocam bu sitenin tasarımını paylaşırsanız memnun olurum saygılarımla gerçekten süper olmuş :alkis: :alkis:
hocam mrb. bu formda bir arkadaş yardımcı oldu bana da. şablon değil hocam.joomlaya benzeyen bir sistem.alpi hocam benim alana kurulum yaptı. ben sadece içeriğini doldurdum.

nese1982' Alıntı:
aturan' Alıntı:
Hocam ilginize teşekkür ederim iyi çalışmalar

mrb arkadaşlar. ben de siteye meb şablonu uygulamaya başladım ancak bi noktada takıldım.sitemde etkinlikler kısmı var.o menu altında 4 başlık var(yıllar).
yapmak istediğim şey ise. yıllara tıklayınca o yılda okulda yapılan etkinliklerin açılmasını istiyorum. yalnız her yıl 5-6 etkinlikden oluşuyor. suan ilk yılı yaptım. galeri oluşturdum ama geçen senenin etkinliklerini nasıl ekleyecem.
www.hekimoglual.meb.k12.tr
şimdiden tş.
bikaç gün içinde yapmam lazım arkadaşlar bilenler yardım edebilir mi.

BBNET
Geri