mebweb ile ilgili bikaç soru

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb. arkadaşlar forumda yazılanları okudum ama daha soruularıma cevap bulamadım.
1- okul web sitelerine uygulayabilirmiyiz. hep ilçe meb demiş arkadaşlar. yni sistem hazırmı. kurulabilirmi(müdürüm kuralım diyo.)
2- kurulum için adım adım neler ypmlaıyım

hocam bu başlıkda sorularıma cevap bulamadım. ilk soruma cevap bulursam ayrıntıya inecem. okullara uygulayabiliyormuyuz. alt yapı hazırmı sadece il ve ilçelerin alanlarımı düzenlenebiliyo.

nese1982' Alıntı:
hocam bu başlıkda sorularıma cevap bulamadım. ilk soruma cevap bulursam ayrıntıya inecem. okullara uygulayabiliyormuyuz. alt yapı hazırmı sadece il ve ilçelerin alanlarımı düzenlenebiliyo.

Hocam sadece il ve ilçeler için

nese1982' Alıntı:
tş ederim hocam şimdilik uğraşmaya gerek yok o zaman
bu durumu müdür nasıl anlatacam şimdi? geçen okullar var diyor.
http://cayiralanmehmetakifersoy.meb.k12.tr/
siz şablon mu kullndınız burda.
Hocam bu şablon kendi uğraşlarıyla arkadaşlarımızın html yapısıyla yapmış oldukları site şablonudur. İsterseniz bu şablon forumda paylaşılmıştı linkini bulup indirip kullanabilirsiniz. Ancak geçenlerde yine forumda okuduğum kadarıyla okul sitelerini de aynı yapıya getirecekler. Siz kendiniz geçmiş olsanız bile sil baştan tekrar yeni bir yapıyı verip bunu kullanın diyecekler. O zaman tekrar o yapıya uyum için siteyi yeniden düzenlemeniz gerekecek. Karar sizin...

şablon nerde hocam bulamadım. benim için 2 iş olacak. ama müdür beye anlatamam. geçenler vr. bizde geçelim deyip duruyo..

BBNET
Geri