mebweb içerik yönetim sistemiyle ilgili bir soru?

Kodla Büyü

kenan7138

Site Gezgini
Arkadaşlar yeni sitede videoları nasıl ekleyebiliriz yardımcı olabilir misiniz? Ben ekleyemedim saatlarce bekldim bekledim olmadı. Bi habere video eklemem lazımda... :(

kenan7138' Alıntı:
Arkadaşlar yeni sitede videoları nasıl ekleyebiliriz yardımcı olabilir misiniz? Ben ekleyemedim saatlarce bekldim bekledim olmadı. Bi habere video eklemem lazımda... :(

Tümleşik Medya Ekle butonunu kullanınız..

Değerli Hocam tümleşik medya ekleye basınca nerden ekliyeceğimin adresini istiyor. Dosya ekle ekleden yapmaya çalışıyorum siteye yüklenmiyor.

Hocam dosyayı ftp'den wwwroot klasörüne yükleyiniz. Daha sonra içeri ekle kısmından ilgili klasör yolunu yazın...

Hocam ftp şifresini ve kullanıcı adını buldum videolar klasörü oluşturdum şimdi yüklüyorum. İçerik ekle kısmına gelip adres olarak wwwroot/videolar/1.MOV olarak mı yazacam.

ben dosya ekleme kısmından ekliyorum ve tümleşik medya ekleme tuşundan dosyanın klasör içeren adını alarak swf leri göstertebiliyorum ama henüz video kısmını beceremedim. Videoyu swf yapınca da oynatıyor ama durdur vs tuşlar olmayınca pek bir işe de yaramıyor. tasovalisesi.meb.k12.tr adresinde sol menüde nostaljiye bakarsanız swf içeriği görebilirsiniz. Video görüntü eklemeye başarabilen var mı?

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama "tümleşik medya butonu"nu göremiyorum. Kör olduğumu düşünmeye başladım. Yardımcı olur musunuz?

BBNET
Geri