Mebweb hem yavaş hem de fotoğraf eklenmiyor sizde de aynı mı

Kodla Büyü

yedeklem

Aktif Üye
Arkadaşlar bikaç gündür mebwebde güncelleme yapıcam fotoğraf ekleyemiyorum saatlerce öyle bekliyor. Farklı tarayıcılarda denedim durum aynı. Habere fotoğraf eklemeye çalıştığımda ekranda bir çerçeve kalıyor fotoğraf eklenmiyor donup kalıyor. Sistemsel bir hata mı acaba sizde de durum aynı mı?

Bende sadece bende bu sorun var sanıyordum. manşet resimlerini bir türlü güncelleyemedim bu hafta :x :x :x

2 haftadır aşırı derecede yavaş.

Ayrıca tarihçe oluşturulmasına rağmen eksik gözüküyor.

Anlaşılan beklemeye devam.

ben de 2 haftadır güncelleyemiyorum, foto yüklerken atıyor sistem.
bir şey sormak istiyorum, süresi geçen haberleri siliyor musunuz? acaba çok mu doldurduk sayfaları

:verymad: :verymad:
kaç gündür sinir etti beni...
Müdür de başka bi hikaye..Fotoğraf yüklenmiyor hocam diyorum, anlatamıyorum :verymad:

resimlerin boyutlarından kaynaklanıyor olabilir mi ? (mesela tüm resimleri 640x480 yapıyorum).. ben böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım hiç ama..

Zaten şu an okul siteleri açılmıyor ki? Mebpanel kısmı açılıyor ama siteler açılmıyor. :?

Bu gün mesai saatinde bir çok okulun tarihçe ve haritadaki yerlerini ayarladım. Gayet hızlıydı. 2-3 haftadır hem mesai saatleri içinde de dışında da çok yavaştı. Ama düzelmiş gibi görünüyor.

cakilcik' Alıntı:
ben de 2 haftadır güncelleyemiyorum, foto yüklerken atıyor sistem.
bir şey sormak istiyorum, süresi geçen haberleri siliyor musunuz? acaba çok mu doldurduk sayfaları
Ben silmeye başladım hocam. Dediğiniz gibi silmezsek sonu yok bunun geçenleri temizlemek lazım diye düşünüyorum

BBNET
Geri