B Btmuharrem Aktif Üye Mesajlar 104 11 Mart 2013 #1 Meb.k12.tr sitesi üzerinden bir başvuru formu oluşturabilirmiyiz, yada alternatif bir yöntemi var mıdır?
Meb.k12.tr sitesi üzerinden bir başvuru formu oluşturabilirmiyiz, yada alternatif bir yöntemi var mıdır?
hakanyandım Üye Mesajlar 1,480 11 Mart 2013 #2 en iyi yöntem google docs ancak oluşturulan formu html dosyayı olarak sisteme upload edebiliyor musunuz onu bilmiyorum.
en iyi yöntem google docs ancak oluşturulan formu html dosyayı olarak sisteme upload edebiliyor musunuz onu bilmiyorum.
B bilal1099 Site Gezgini Mesajlar 47 11 Mart 2013 #3 google docs'ta formu oluştur. mebwebde link ver hocam. ben öyle yaptım.
B Btmuharrem Aktif Üye Mesajlar 104 11 Mart 2013 #4 google docs'u biliyorum hocam. Yalnız milli eğitimin yayınladığı yazıda herhangi bir yerden web hizmeti alınmayacaktır deniliyor. Bu kapsam içerisine girmez mi
google docs'u biliyorum hocam. Yalnız milli eğitimin yayınladığı yazıda herhangi bir yerden web hizmeti alınmayacaktır deniliyor. Bu kapsam içerisine girmez mi
B Btmuharrem Aktif Üye Mesajlar 104 11 Mart 2013 #5 bilal1099' Alıntı: google docs'ta formu oluştur. mebwebde link ver hocam. ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla ... Sitenizin ismini yazabilirmisiniz
bilal1099' Alıntı: google docs'ta formu oluştur. mebwebde link ver hocam. ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla ... Sitenizin ismini yazabilirmisiniz