MebWeb de Haberler-kısa içerik kısmı neden pasif...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YAZEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

YAZEN

Aktif Üye
Arkadaşlar MebWeb de Haberler kısmındaki kısa içerik bölümü pasif olmuş herhangi bir veri giremiyorum, çözüm önerisi olan var mı teşekkürler....

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    61.3 KB · Görüntüleme: 1,714
Manşet Haber Resminin hemen solundaki kutu (Checkbox) işaretli değil. Onu işaretlersen kısa içerik aktifleşir.

habibocak' Alıntı:
Manşet Haber Resminin hemen solundaki kutu (Checkbox) işaretli değil. Onu işaretlersen kısa içerik aktifleşir.
Hocam resme dikkat ederseniz manşet resmin solunda kutu falan yok, yoksa ben mi anlamadım.....

Ekli dosyalar

• 2.JPG
    2.JPG
    67.1 KB · Görüntüleme: 1,613
Sayın Hocam Haberlerde soldaki kutucuğu kaldırmışlar ama duyurularda falan var.

Şu anda haber eklediğimde kısa mesaj bölümüne metin girebliyorum herhangi bir sıkıntı yok. Sizdeki sorunu anlamayadım.

Teşekkürler hocam, bu sadece benim alan ile ilgili bir sorun galiba, en iyisi Web destek e mesaj atıp sorunu çözmelerini isteyeyim...

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam Haberlerde soldaki kutucuğu kaldırmışlar ama duyurularda falan var.

Şu anda haber eklediğimde kısa mesaj bölümüne metin girebliyorum herhangi bir sıkıntı yok. Sizdeki sorunu anlamayadım.

Hocam bahsettiğiniz kutucuk resmin altına gizlenmiştir diye resmi kaldırarakta denedim ama olmadı resimde görüldüğü gibi orada kutucuk falan yok......

Ekli dosyalar

• 3.JPG
    3.JPG
    53.7 KB · Görüntüleme: 1,562
Arkadaşlar hallettim, sorun tarayıcıdaymış, explorer ve mozilla ile girildiğinde kısa içerik kısmı pasif ama Chrome ile açtığımda içerik kısmı aktif oluyor, aynı sorun ile karşılaşanlara duyurulur, teşekkürler.

BBNET
Geri